Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Αναλυτικά τα αποτέλεσματα στον δήμο Αγρινίου- OXI 63,56%

ImageHandler.ashx

Δείτε το ανεπίσημο τελικό αποτέλεσμα στον δήμο Αγρινίου, στα 181 εκλογικά τμήματα. Η συμμετοχή έφθασε το 60,09% καθώς ψήφισαν 56.912 από τους 94.716 εγγεγραμμένους. Το ΟΧΙ έλαβε 63,56% και το ΝΑΙ 36,44%.

Εγγεγραμμένοι Ψήφισαν Συμμετοχή Άκυρα % Λευκά % Έγκυρα %
94.716 56.912 60,09% 3.060 5,38% 353 0,62% 53.499 94,00%
Επιλογές Ψήφοι Ποσοστό
Δεν εγκρίνεται/ΟΧΙ 34.005 63,56%
Εγκρίνεται/ΝΑΙ 19.494 36,44%
Σύνολο   53.499  

Excel 0.03

Δείτε εδώ  από το υπουργείο Εσωτερικών τη ροή αποτελεσμάτων στον δήμο Αγρινίου πατώντας στο ακόλουθο link:

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 

ANA ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: 

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 

ΑΓΡΙΝΙΟΥ 

ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ 

ΘΕΣΤΙΕΩΝ 

ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ 

ΝΕΑΠΟΛΗΣ 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 

ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ 

ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ 

ΣΤΡΑΤΟΥ 

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Άδραξε την μέρα

  Πέρα από το αποτέλεσμα,που σαφώς είναι υπέρ του ΟΧΙ,από αύριο τα πράγματα στη χώρα μας θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα.Ταξική υπέρ το δέον η ψήφος,παρά τα τερτίπια και τους εκβιασμούς πολιτικών που βγήκαν από την κατάψυξη της ιστορίας και των διαπλεκόμενων καναλαρχών.
  Ότι όμως και να έγινε, ο διχασμός των Ελλήνων δεν προέκυψε,τουλάχιστον στο βαθμό που υπήρχε ο φόβος.Όποιος εκλάβει ως νίκη την επικράτηση του ΟΧΙ είναι τουλάχιστον αφελής.Τα προβλήματα είναι εδώ.Και τα ΑΤΜ δεν θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας και οι τράπεζες θα υπολειτουργούν και ενδεχομένως και ελλείψεις κάποιων εισαγόμενων προιόντων,που είναι πάνω από το 70% δυστυχώς θα έχουμε.Πρέπει και ο λαός να σκεφτεί και να κάνει την αυτοκριτική του για το πως φτάσαμε ως εδώ.Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που εκλέξαμε.Είναι η πελατειακή σχέση που προσπαθούσαμε και εμείς να έχουμε.Να διοριστούμε στο δημόσιο,να διορίσουμε τα παιδιά μας,να κλέψουμε φόρους από το κράτος,να κάνουμε αντιδημοκρατικές ενέργειες που θα ωφελήσουν τα δικά μας συμφέροντα.Μιλάω στον πληθυντικό γιατί αφορά όλους μας και πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις.Οι λαοί τις φτιάχνουν τις κοινωνίες.Ενίοτε και οι μειοψηφίες.
  Επίσης οι πολιτικοί ταγοί πρέπει να καταλάβουν ότι με συνταγές του παρελθόντος και ειδικά των 41 χρόνων της μεταπολίτευσης,η χώρα δεν πάει πουθενά και θα βράζει στο ζουμί της.Πρέπει να ασχοληθούν πραγματικά με την κοινωνία,την ανεργία,τη φτώχεια και κατ’επέκταση το κοινό καλό.Να έρθουν σε μετωπική σύγκρουση με τα ιδιοτελή συμφέροντα,να τσακίσουν τις συντεχνίες που ρήμαξαν τον τόπο και είναι πολλές.Επαγγελματικές και συνδικαλιστικές δυστυχώς, οι οποίες αμαύρωσαν το συνδικαλιστικό ταξικό κίνημα.Δεν χρειάζεται καμμία κυβέρνηση προπαγάνδα από ομάδες.Αν ασχολείται πραγματικά με το συμφέρον του συνόλου της κοινωνίας,η ίδια η κοινωνία είναι το καλύτερο προπαγανδιστικό εργαλείο στο τέλος,τέλος[στο φινάλε,φινάλε δηλ.].Παρότι η ιδεολογία μου είναι σαφώς αριστερή[όχι ΣΥΡΙΖΑ],μιλάω ρεαλιστικά και στα πλαίσια του οικονομοπολιτικού συστήματος που διαβιούμε.Υπομονή και διαρκής αγώνας.Να γίνουμε καλύτεροι ατομικά και να συμβάλλουμε στο καλύτερο για τη χώρα.

 2. tms

  Εφυγε ο αι αντωνης ο μνυμονιοσκιστης μεγαλη η χαρη του……….περασε και αυτος στο πανθεον διπλα στον σημιτη,παπανδρεου,βενιζελο.

 3. Γιωργος Κ.

  Οι πολιτικοί ταγοί του νομού μας, φάνταζαν τόσο μικροί, δέστε τη συγκέντρωση του ΝΑΙ. Θα πρέπει να αποδεχτούν ότι, η πολιτική τους παιδεία ήταν ανύπαρκτη, γιατί το Λαό μας δεν τον καθυπόταξαν, περήφανος έδωσε την απάντησή του.
  Δικά μας τα ΟΧΙ, δικά μας και τα ΝΑΙ. Κατάλαβαν ότι δεν του χρειαζόμαστε; Άν όχι, θα πρέπει να τους το δείξουμε σε επόμενες ψηφοφορίες…
  Προσπάθησαν να μας ποδηγετήσουν οι άμεσα υπεύθυνοι, για όλα τα δεινά του τόπου μας, όλοι δοτοί και με δική μας ευθύνη βέβαια. Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, διοικητές νοσοκομείων, αντιπεριφερειάρχες, γραμματείς νομαρχειακών επιτροπών, Φαρισσαίοι, καλη-νύχτα σε όλους σας. Εμείς είμαστε εδώ, ένα κουβάρι είτε ΝΑΙ ψηφίσαμε, είτε ΟΧΙ. Δεν σας χρειαζόμαστε πλέον, μην προσπαθήσετε να μας ποδηγετήσετε γιατί…. η εσχάτη πλάνη εστέ, χείρων της πρώτης….

 4. Άδραξε την μέρα

  Φίλε Κώστα Παπασπύρου ευχαριστώ για το κοπλιμέντο “εμείς οι νέοι”,αλλά δεν είμαι τόσο νέος.Προσπαθώ όμως να είμαι στο μυαλό νέος.Έγραψα τα αυτονόητα.Σε όποιο πολιτικό χώρο και να αν ανήκει κάποιος,πρέπει να μιλά με την κοινή και κατά κάποιο τρόπο αντικειμενική λογική.Όλοι κάνουμε σχόλια επηρεασμένοι από την πολιτική μας τοποθέτηση,πολλές φορές παρεκτρεπόμαστε,άλλος πολύ, άλλος λίγο,αλλά χρειάζεται και κάποιος ορθολογισμός.
  Επίσης κανένας δεν είναι περισσότερο πατριώτης από τον άλλον,τουλάχιστον στο βαθμό που το ισχυρίζεται.Όπως και ότι η δημοκρατικότητα του καθένα,δεν καθορίζεται από την κομματική του ταυτότητα.Αυτή καθορίζεται από την κοινωνική συμπεριφορά του ατόμου σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου.Πράγματι, έχω γαλουγηθεί μέσα στο ΚΚΕ,είμαι ψηφοφόρος του,με αυστηρή όμως κριτική και στάση,αλλά την σκέψη μου έχω αποφασίσει να την κατευθύνω μόνος μου και όχι να με κατευθύνουν “επαγγελματίες ιδεολόγοι”.Νάσαι καλά για τα καλά σου λόγια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.