Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Μ. Χάβος: Σημαντική νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς (video)

φωτογραφία 1 (5)Στη σημασία της νίκης που είχε για την ομάδα του τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και από ψυχολογικής αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος που μεταξύ άλλων τόνισε ότι η νίκη του Παναιτωλικού ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Αναλυτικά δήλωσε: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και -για μένα- περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Σίγουρα ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο τακτικά και βγάλαμε κάποιες συνεργασίες από τις πλευρές. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν έτσι όπως ήταν αλλά ο αντίπαλος του δώσαμε δικαίωμα με δύο – τρία αβίαστα λάθη να θεωρεί ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Τέτοια λάθη δεν επιτρέπεται να γίνονται σε αυτό το επίπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι σαν ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία και προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Καμαρά. Ανταποκριθήκαμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια.

Είναι ευχάριστο και μας βοηθάει η διακοπή για πολλούς λόγους. Να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο αφοσιωμένοι στο έργο μας, βήμα – βήμα να χτίζουμε κάτι καλύτερο για τον Παναιτωλικό».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr να σχολιάσει τα σημερινά αμυντικά λάθη και το πού κατά την άποψή του οφείλονται, απάντησε:

«Αν βάλουμε και το κύπελλο, για πέντε παιχνίδια η ομάδα δεν δέχεται γκολ και αυτό είναι σημαντικό. Θεωρώ πως ότι φάσεις έκανε ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο γίνανε από καθαρά δικά μας λάθη, αβίαστα. Αυτό είναι είτε έλλειψη συγκέντρωσης ενώ θα μιλήσω και με το Μπικέ, γιατί τα δύο ή τρία λάθη τα έκανε ένας συγκεκριμένος παίκτης. Είναι καινούργιος στην ομάδα και ίσως ήταν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και καθαρού μυαλού ενώ είχε πρόβλημα και με τα παπούτσια στο γήπεδο που τα άλλαξε στο ημίχρονο και μετά η συμπεριφορά του ήταν πιο καλή. Σε αυτό το επίπεδο όμως ξαναλέω ότι δε μπορούμε να κάνουμε τέτοια λάθη γιατί την επόμενη φορά θα τα πληρώσουμε».

 

                                                                                                            Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.