Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Νέο δ.σ. και νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου

Νέο δ.σ. και νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου
Ο Αλέξανδρος Ψυλιάς
Ο Αλέξανδρος Ψυλιάς

Nέο Διοικητικό Συμβούλιο σχηματίστηκε στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου ύστερα από την έγγραφη παραίτηση του πρώην προέδρου κ.Καλαμπόκη Λουκά στις 12 Δεκεμβρίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν  οι Πλαστήρας Βασίλειος (πρόεδρος),Καμζέλης Γεώργιος (αντιπρόεδρος),Βασιλόπουλος Γρηγόρης (ταμίας),Καρκαμπούλιας-Παπαχρήστος Νέστορας (γενικός γραμματέας) και  Καλογήρου Κωνσταντίνος (μέλος)

Παράλληλα  ανακοίνωθηκε  πως ήρθε πως νέος προπονητής θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Ψυλιάς.
Ο Ψυλιάς Αλέξανδρος κατέχει αναγνωρισμένο δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου από την UEFA. Παράλληλα έχει λάβει εκπαίδευση στο UEFA Grassroots programme που ασχολείται ειδικά με την προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες. Έχει λάβει μέρος σε αρκετά σεμινάρια και σχολές υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο. και της UEFA τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας.
Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο για πάνω από μια 20ετία. Σε όλη του την πορεία έχει διετελέσει ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής τόσο σε ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας όσο και σε ομάδες άλλων νομών. Παράλληλα έχει εκπροσωπήσει την χώρα μας με την ομάδα του Ελληνικού Στρατού σε διάφορα διεθνή τουρνουά (π.χ. Βοσνία Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Αφγανιστάν).
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προπονητική τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και σε επίπεδο τμημάτων υποδομών σε διάφορες Π.Α.Ε.-Τ.Α.Π..
Μιλάει Αγγλικά σε ικανοποιητικό επίπεδο. Είναι αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού.
Γεννήθηκε το 1974 στο Αγρίνιο και είναι έγγαμος με 3 τέκνα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.