Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Ναυάγησε του Μπαμπανιώτη στον ΠΑΣ

Ναυάγησε του Μπαμπανιώτη στον ΠΑΣ

Έμεινε εκτός ο Μπαμπανιώτης

Χαλάει η μεταγραφή του Μπαμπανιώτη στον ΠΑΣ, καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του συλλόγου για τα Τρία Πέντε Πηγάδια.

 Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΣ που θα ταξιδέψει στην Νάουσα για το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του συλλόγου. Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Μπαμπανιώτης ο οποίος τον τελευταίο καιρό δοκιμαζόταν στα Γιάννενα.

Όπως όλα δείχνουν δεν κατάφερε να πείσει πως μπορεί να βοηθήσει και η μεταγραφή χαλάει. Έτσι δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην τριάδα των τερματοφυλάκων που θα αποτελείται από τους Φεγκρούς , Ταμπάση και τον νεαρό Μπακόλα.

Η αποστολή αποτελούν οι: Χρήστος Πατσατζόγλου, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, Αναστάσιος Πάντος, Χρήστος Τζάνης, Γεώργιος Ντάσιος, Αλέξης Μιχαήλ, Βίλλα, Λίλα, Ντε Βισέντι, Κεϊτά, Φεγκρούς, Χαράλαμπος Ταμπάσης, Φώτιος Γεωργίου, Δημήτριος Κολοβέτσιος, Ευριπίδης Γιάκος, Κων/νος Γανώτης, Κων/νος Παππάς, Απόστολος Μπακόλας, Μάριος Οικονόμου, Χάρης Κωστάκης, Ιωάννης Ιωάννου, Μιχαήλ Αυγενικού, Νικόλαος Κοροβέσης, Κων/νος Νασούλης, Αλέξανδρος Ασωνίτης

www.gazzeta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.