Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Ναυπακτία: «Κτήνη» βασανίζουν ζώα

Ναυπακτία: «Κτήνη» βασανίζουν ζώα

προβατινα-700x352Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Nafpaktia news.gr , με ζώα να τους λείπουν άκρα πριν μερικές ημέρες . Φωτογραφίες με σκληρό περιεχόμενο και πολλές ομοιότητες.Το πρώτο περιστατικό με την προβατίνα συνέβη στη Γαβρολίμνη όταν άγνωστοι μπήκαν μέσα στη στάνη κάτοικου της περιοχής έπιασαν μια προβατίνα που κυοφορούσε της έκοψαν χειρουργικά το ένα άκρο καθώς επίσης την μαχαίρωσαν λίγο κάτω από τον λαιμό , πήραν το άκρο που αφαίρεσαν και την άφησαν πεθάνει βασανιστικά. Όταν ιδιοκτήτης πήγε στη στάνη βρέθηκε μπροστά σε αυτό το μακάβριο και αποτρόπαιο θέαμα.
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη μέσα στο κάστρο της Ναυπάκτου λίγα μέτρα πιο πέρα από το εκκλησάκι του Αϊ Λιά πιθανόν την ίδια ημέρα. Από το κατσικάκι που βλέπετε στις εικόνες άγνωστοι έκοψαν τα μπροστινά του πόδια του και το άφησαν και αυτό να πεθάνει βασανιστικά.
Οι κάτοικοι ανησυχούν και φοβούνται. Επίσης όμως αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά έχουν δει να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στη περιοχή. Το nafpaktianews.gr θέτει  το φωτογραφικό υλικό υπόψιν αρμοδίων αρχών προκειμένου να επιληφθούν της κατάστασης.

nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.