Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Ναύπακτος: τροχαίο αναδεικνύει ακόμη μία φορά την έλλειψη ασθενοφόρων

ska-2Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  στην περιοχή του Σκα και συγκεκριμένα στο χώρο διεξαγωγής της εμποροπανήγυρις, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μία μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της μηχανής.

Ωστόσο η έλλειψη ασθενοφόρων αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά. Διερχόμενοι οδηγοί μετέφεραν τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά του.

Το θέμα έχει απασχολήσει έντονα και επανειλημμένα την τοπική κοινωνία, μιας και το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου καλείται να καλύψει μία ιδιαιτέρως ευρεία περιοχή με πολλαπλά προβλήματα και σημαντικότατες ελλείψεις, που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται λόγω και της αύξησης της επισκεψιμότητας. Λόγω μάλιστα αυτών των προβλήμάτων και των σημαντικών ελλείψεων κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, που ακόμη και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν επαρκούν για να καλύψουν τα κενά.

www.lepantomag.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.