Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Ν. Καραγεωργίου: Δεν ήμασταν καθόλου έτοιμοι στις στημένες φάσεις

Ν. Καραγεωργίου: Δεν ήμασταν καθόλου έτοιμοι στις στημένες φάσεις

karageorgiouΣτον τρόπο που δέχθηκε τα δύο γκολ η ομάδα του εστίασε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Λεβαδειακού Νίκος Καραγεωργίου τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν ήταν καθόλου έτοιμη στο κομμάτι αυτό αναφέροντας μάλιστα ότι δέχθηκε δυο γκολ από ένα παίκτη που είχε δώσει εντολή να μαρκαριστεί καλά (!!!) ενώ υπενθύμισε και το γκολ του Κασμερίδη (σ.σ. τερματοφύλακας Αστέρα Μαγούλας) που δέχθηκε η ομάδα του και στοίχησε τον αποκλεισμό από το κύπελλο θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει έμφαση στο πρόβλημα της ομάδας του. Αναλυτικά:
«Παίζοντας ένα παιχνίδι σε μια δυναμική έδρα απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και έτοιμος σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού για να πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Εμείς στο κομμάτι των στημένων φάσεων δεν ήμασταν καθόλου έτοιμοι παρότι προσπαθούμε εδώ και δεκαπέντε – είκοσι μέρες να δώσουμε μια έμφαση εκεί διότι έχουμε μια αδυναμία. Φάνηκε και στο παιχνίδι του κυπέλλου όπου μέχρι και ο τερματοφύλακας μας έβαλε γκολ με το κεφάλι! Δεχθήκαμε δυο γκολ από ένα παίκτη που είχαμε δώσει εντολή να μαρκαριστεί διότι έχει ικανότητα στον αέρα. Δεν το καταφέραμε και μείναμε πίσω. Δεχθήκαμε και μια κάρτα για την οποία θα έπρεπε ο ποδοσφαιριστής μου να σκεφτεί πολύ καλύτερα ή να ενεργήσει πολύ καλύτερα από τον τρόπο που ενήργησε και να μην αφήσει την ομάδα με δέκα παίκτες. Όταν έγινε και αυτό τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα και έτσι τελείωσε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα. Σίγουρα δεν πρέπει να παραμείνουμε εδώ, θα πρέπει να προχωρήσουμε. Για να προχωρήσουμε θα πρέπει αυτού του είδους οι στιγμές να μας γίνονται μάθημα και να τις αφήνουμε στην άκρη στα επόμενα παιχνίδια. Στα τρία – τέσσερα παιχνίδια που είμαι, βλέπω να συνεχίζεται κάτι τέτοιο και θα πρέπει να ψάξουμε τη λύση σε αυτό το κομμάτι.Από εκεί και πέρα έγινε προσπάθεια από όλους. Δεν έφτανε όμως αυτό. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό. Έφτασε σε μια υψηλή θέση και το αξίζει και φαίνεται από τα παιχνίδια που παίζει».
Ερωτώμενος να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός έγινε η πρώτη ομάδα που σκόραρε στο Αγρίνιο, είπε:
«Κάποια στιγμή θα δεχόταν και ο Παναιτωλικός ένα γκολ. Το δέχθηκε από εμάς αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό. Καλύτερα την ερώτηση αυτή να την κάνατε στον προπονητή του Παναιτωλικού και όχι σε εμένα…».

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.