Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Ν. Κεχαγιάς: Δυο φάσεις διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα

ΚΕΧΑΓΙΑΣΛιτός ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς που στάθηκε στην αποβολή και στη φάση του γκολ που κατά τη γνώμη του έκριναν το αποτέλεσμα. Παράλληλα δεν παράλειψε να πλέξει το εγκώμιο τόσο της δικής του ομάδας όσο και του Παναιτωλικού. Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για εμάς δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Η φάση του γκολ που αδρανήσαμε και δεχθήκαμε το τέρμα και η πιο σημαντική για μένα είναι η φάση της αποβολής που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες δίνοντας πλεονέκτημα στον Παναιτωλικό. Ήταν μια φάση που έγινε μπροστά μου και νομίζω κακώς ο ποδοσφαιριστής μας δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν μια αξιέπαινη προσπάθεια και πάλεψαν το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη σημερινή του νίκη. Και η ομάδα μου και ο Παναιτωλικός είναι υγιείς ομάδες με προέδρους κόσμημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.