Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

“Ξεκόλλα” αλλά και…”κατέβασε”

“Ξεκόλλα” αλλά και…”κατέβασε”

h 050Τα εύσημα δικαιούται η δημοτική αρχή Αγρινίου καθώς δίνει έμφαση στον τομέα της καθαριότητας και τρέχει και σχετική καμπάνια με το σύνθημα «ΞΕΚΟΛΛΑ – Ομορφαίνω την πόλη μου – προστατεύω το περιβάλλον».
Φυσικά για να πετύχει κάθε σχετική πρωτοβουλία πρέπει όλοι οι δημότες να ευαισθητοποιηθούν και να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους.
Αυτό μας ανέφερε ότι σκέφθηκε αναγνώστης του agrinionews.gr που διαβάζοντας την πρωινή ανάρτηση για την καμπάνια του δήμου θεώρησε ότι πρέπει να επισημάνει πως εκτός από το «ξεκόλλα» πρέπει να δοθεί έμφαση και στο «κατέβασε». Το ανέφερε γιατί του έχει κάνει αλγεινή εντύπωση που μεγάλων διαστάσεων πανό που διαφήμιζε εκδήλωση του περασμένου Αυγούστου παραμένει σήμερα κρεμασμένο στη διασταύρωση Μακρή και Γοργοποτάμου.
«Επτά μήνες μετά κανείς δεν εδέησε να το κατεβάσει», ανέφερε αναφέροντας και άλλα παραδείγματα στην πόλη και αναφέροντας πως για παράδειγμα στη Χαριλάου Τρικούπη είναι ακόμη  αναρτημένο το πανό για τον ημιμαραθώνιο. «Θα το κατέβαζα μόνος μου αλλά δεν είναι εφικτό σε αυτό το ύψος», πρόσθεσε ελπίζοντας πως κάποιος αρμόδιος θα το πράξει.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.