Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Οδηγός για τους Αιτωλοακαρνάνες επαγγελματίες της Αττικής

Οδηγός για τους Αιτωλοακαρνάνες επαγγελματίες της Αττικής

X. XOΥΤΑΣ – Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ο.Ε.
Πατησίων 5, Aθήνα, 10431, exodospub@yahoo.com
τηλ.: 6951912913, τηλ./fax: 210 5145963

Προς
Τους απόδημους Αιτωλοακαρνάνες Αττικής
Ενταύθα

Αγαπητοί συμπατριώτες
Υποχρεωθήκαμε από τις βιοτικές ανάγκες να απομακρυνθούμε από τον τόπο μας, να αποσπαστούμε από τον κόσμο μας και να αναζητήσουμε, εν πολλοίς, στην Πρωτεύουσα και στην Αττική το μέλλον μας.
Όμως, για να μην χάσουμε, εδώ στην αποδημία τους συγγενικούς, τους πατριωτικούς, τους πολιτιστικούς και εθιμικούς μας δεσμούς, δημιουργήσαμε Συλλόγους Αποδήμων, συσπειρωθήκαμε γύρω από αυτούς και αποκαταστήσαμε τις επαφές μας, τις επικοινωνίες μας, τις γνωριμίες μας.
Η ζωή και οι ανάγκες της, καθώς και οι εμπειρίες μας από τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, κατέδειξαν, ότι, πέραν της καλλιέργειας των πατριωτικών και πολιτιστικών μας δεσμών, επιβάλλεται και η καλλιέργεια επαγγελματικών δεσμών και η ανάπτυξη επαγγελματικής αλληλεγγύης μεταξύ μας.
Στις κρίσιμες, οικονομικά και επαγγελματικά, μέρες, που διανύουμε και στις δύσκολες, που, για πολλά χρόνια, θα ακολουθήσουν, θεωρούμε απαραίτητη προϋπόθεση της επιβίωσής μας, την θερμή αλληλεγγύη και την ολόπλευρη αμοιβαία συμπαράσταση.
Για να καταστεί όμως αυτό δυνατό, πρέπει πρώτα να υπάρξει η αναγκαία γνωριμία μεταξύ μας.
Προς τούτοις, σχεδιάζουμε τη δημιουργία ενός Επαγγελματικού Οδηγού, στον οποίον θα καταχωρηθούν, όλοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις των Αιτωλοακαρνάνων της Αττικής.
Ο Επαγγελματικός οδηγός, στα χέρια όλων των Αιτωλοακαρνάνων, θα αποτελεί ένα χρήσιμο και άμεσο εργαλείο επικοινωνίας και μέσο προβολής των προσφερόμενων αγαθών και των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις δραστηριότητες των συμπατριωτών μας.
Η δημιουργία του Οδηγού ξεκινάει άμεσα, με στόχο να συμπεριλάβει όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, και θα εκδοθεί σε 25.000 αντίτυπα, το συντομότερο δυνατόν.

Μετά τιμής
Για τις εκδόσεις ‘‘γέφυρα’’

Χρήστος Χούτας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.