Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Οικονόμου:”θα είμαστε στη Βουλή”

Οικονόμου:”θα είμαστε στη Βουλή”
Φωτό από τη συνέντευξη Τύπου

o Γραμματέας της ΔΗ.ΣΥ. στο Αγρίνιο 

«Θα δώσουμε μάχη για να μην κυριαρχήσουν τα άκρα στις εκλογές». Η φράση αυτή ήταν ένα από τα κεντρικά μηνύματα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο Αγρίνιο ο Γραμματέας της K.E.της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου
«Η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί στρατηγικό μας στόχο για πολιτικούς και συναισθηματικούς λόγους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Οικονόμου. Σημείωσε εξάλλου πως «υπάρχουν επτά κόμματα που μπορεί να έχουν διαφορές αλλά είναι φοβικά, αντιευρωπαϊκά και επιθυμούν την Ελλάδα της δραχμής» διαχωρίζοντας έτσι τη ΔΗ.ΣΥ.
Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη διατηρεί φιλόδοξους εκλογικούς στόχους σε πείσμα των δημοσκοπήσεων με τον κ.Οικονόμου να λέει χαρακτηριστικά:«Θεωρούμε ότι θα είμαστε μέσα στη Βουλή και τότε θα δούμε ποιοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους από τους δημοσκόπους»
Για το κλίμα στην κοινωνία ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως: «Καταλαβαίνουμε το θυμό αλλά αυτός πρέπει να γίνει δύναμη δημιουργίας και όχι ισοπέδωσης». Υπογράμμισε εξάλλου πως «τα παλιά κόμματα δεν μπορούν να αλλάξουν γιατί είναι η αιτία του προβλήματος και όχι η λύση».
Ο κ.Οικονόμου σήμερα στο Αγρίνιο είχε επαφές και με τα τοπικά στελέχη σε μια προσπάθεια να τεθεί η οργάνωση σε εκλογική εγρήγορση ενώ φέρεται να προχώρησε και σε επαφές για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.