Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Οι κεραίες στα Σκιαδέικα και τα ψηφίσματα

Οι κεραίες στα Σκιαδέικα και τα ψηφίσματα

keraies

Μέσα στο γενικό χαμό των θεμάτων που έχουν δημοτικά συμβούλια σαν το χτεσινό από το κεντρικό ρεπορτάζ  ξεφεύγουν τα  λεγόμενα “μικρά θέματα” που όμως είναι και από τα πιο σημαντικά.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νικάκης έφερε έγγραφο στο συμβούλιο το οποίο έχει βγάλει υπηρεσία του δήμου και ορίζει ότι πρέπει να απομακρυνθούν για λόγους υγείας οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας που είναι χρόνια στα Σκιαδέικα στον παλιό δήμο Παρακαμπυλίων. Όχι μόνο δεν έχει γίνει αυτό αλλά παρά τις οχλήσεις  του κ. Νικάκη και άλλες φορές οι δυο κολοσσοί της τηλεφωνίας που έχουν εκεί πομπό ζητάνε και μείωση εκμίσθωσης από το δήμο και άρση προστίμων που είχαν φάει! Με το δίκιο του, δε, ο κ. Νικάκης ρώταγε και ξαναρώταγε πότε θα μάθει ο υπόλοιπος δήμος αυτό το έγγραφο που ο ίδιος έχει στα χέρια του. Βέβαια, έκανε και μια άλλη αναφορά για τον “αμαρτωλό” δήμο Παρακαμπυλίων που όπως είπε εξακολουθεί να βομβαρδίζει και τώρα τις οικονομική επιτροπή που μετέχει και ο ίδιος με ανεξόφλητα τιμολόγια του παρελθόντος. Σε, πάντως, η απάντηση λέγεται “Καλλικράτης”, με τον οποίο ο κ. Νικάκης και ο πολιτικός χώρος που ανήκει έχει βαθιά διαφωνία, αλλά χωρίς τον οποίο όλοι ξέρουν ότι από τους 10 δήμους που έχει πια το Αγρίνιο οι 8 θα είχαν βαρέσει κανόνι προ πολλού.

Κάτι άλλο που δεν βρήκε χώρο στο χτεσινό ρεπορτάζ είναι τα δύο ψηφίσματα που θα βγάλει ο δήμος(εκτός εκείνου για τη δράση της Χ.Α.). Το ένα είναι για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου. Δεν το λέει κανείς αλλά είναι απλό: όταν οι διοικητικοί υπάλληλοι του εδώ Πανεπιστημίου βγουν σε διαθεσιμότητα, πολύ σύντομα το ίδιο το Πανεπιστήμιο θα είναι εκτός Αγρινίου. Το άλλο ψήφισμα αφορά στην 132 Σμηναρχία μάχης που ίσως μείνει και χωρίς προσωπικό φύλαξης. Ο δήμαρχος είπε ότι θα λεηλατηθεί, η Λαϊκή Συσπείρωση είπε ότι δεν μπορεί να ενοχλούνται τώρα από κάτι τέτοια εκείνοι που έχουν συμπράξει με τις ευρωπαϊκές επιταγές για τέτοια θέματα. Ότι θα ερχόταν η εποχή που θα υπερασπιζόταν όλες οι πολιτικές πτέρυγες μια υποδομή του ΝΑΤΟ- επί της ουσίας-που να το φανταζόμαστε πριν μερικά χρόνια. Είναι όπως όλοι μας είμαστε υπέρ των όπλων που βγάζουμε εμείς με την…στιβαρή και…ανθηρή μας αμυντική βιομηχανία.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.