Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Οι νέοι πρόεδροι

Οι νέοι πρόεδροι

DSCN2911Σε εξέλιξη είναι η μαραθώνια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου η οποία ξεκίνησε στις 19:00 με τη συζήτηση του ισολογισμού και εν συνεχεία επεκτάθηκε στο ζήτημα του Νοσοκομείου.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεκίνησαν να συζητιούνται στις 11 και ουσιαστικά αφορούν τον ορισμό μελών των ΝΠΔΔ και άλλων επιτροπών του δήμου . Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη ωστόσο  επιγραμματικά αναφέρουμε πως την προεδρία της ΚΟΙ.Π.Α.Α. (Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης) αναλαμβάνει ο Βασίλης Καρακώστας με αντιπρόεδρο τον Βασίλη Φωτάκη. Την προεδρία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου (Κ.Ε.Δ.Α.) ως γνωστόν έχει αναλάβει η αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου, αντιπρόεδρος θα είναι η Μαρία Σαλμά. Την προεδρία του ΔΗΠΕΘΕ θα αναλάβει ο δήμαρχος Γ.Παπαναστασίου, τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας ο Σπύρος Αδάμης, τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας ο Φώτης Παπουτσής και την προεδρία της Δημοτικής Εταιρείας Στάθμευσης Αυτοκινήτων Αγρινίου ο Θ. Σεϊτανίδης με αντιπρόεδρο τον Π.Στούπα.

DSCN2925 DSCN2924 DSCN2919

IMG_2408 IMG_2404 IMG_2402

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Αγρινιώτης

    Τι έγινε ρε παιδιά; Αυτή η τεράστια προσωπικότητα της αυτοδιοίκησης, η ΟΛΓΑ ντε, γιατί δεν αξιοποιείται; Πώς “θα πάρει κανένα φουστανάκι”;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.