Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Οι πρωτεύσαντες

Οι πρωτεύσαντες

Ποιοι είναι οι πρωτεύσαντες των λυκείων του Αγρινίου, τι μας δήλωσαν όσοι μπορέσαμε να βρούμε και πιο ήταν το κλίμα που επικρατούσε στα σχολεία κατά την ανάρτηση των βαθμολογιών

Χθες ανακοινώθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο η βαθμολογία των μαθητών που έδωσαν πανελλαδικές. Οι πρωτεύσαντες από τα σχολεία του Αγρινίου είναι οι εξής: Από το 1ο Λύκειο Αγρινίου είναι η κα Ανδρονίκη Παπαχρήστου με βαθμολογία 19,33. Ο δεύτερος του ίδιου λυκείου είναι ο κ. Σωτήρης – Φίλιππος Τσαρούχης με 19,08. Από το Δεύτερο Λύκειο Αγρινίου οι δύο πρωτεύσαντες μαθητές είναι ο κ. Νίκος Θεοφάνης με 19,69 και η κα Κων/να Κίτσου με 19,58. Με το 3ο Λύκειο Αγρινίου ήρθαμε σε επαφή αλλά δεν μπορέσαμε να αντλήσουμε τα στοιχεία των πρωτευσάντων, καθ’ ότι ο διευθυντής δεν θέλησε να μας τα δώσει χωρίς την άδεια των μαθητών. Στο 4ο Λύκειο Αγρινίου η πρώτη μαθήτρια της Τρίτης Λυκείου που αποφοιτά είναι η κα Φωτεινή Μίχα με 19,57 και ο δεύτερος ο κ. Αθανάσιος Κονδύλης με 19,4. Στο 5ο Λύκειο Αγρινίου μετά από τη σύγκριση των αποτελεσμάτων προέκυψαν ως πρωτεύσαντες οι μαθητές ο κ. Χρήστος Δημοκράτης  Αθανασιάδης με 19,8 και η κ. Παναγιώτα Αλιάγα με 19,5.

Στο Μουσικό Λύκειο πρώτος ήρθε ο κ. Αθανάσιος Παύλου με 19,75 και στη δεύτερη θέση ο κ. Κων/νος Γουργολίτσας. Ο αριστούχος του Μουσικού Λυκείου κ. Θανάσης Παύλου μας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα. Παρά τις δυσκολίες που είχα εκτός από το διάβασμα πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα και έγραψε ότι καλύτερο μπορούσα».

Ο Σωτήρης – Φίλιππος Τσαρούχης αριστούχος του 1ου Λυκείου μας δήλωσε: «΄Ήταν δύσκολη χρονιά, χρειάζεται προσπάθεια και στήριξη από γονείς και καθηγητές. Τελειώσαμε το σχολείο εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και στις σχολές που θα επιλέξουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».

Η αριστούχα του 4ου Λυκείου κα Μίχα Φωτεινή μας δήλωσε: «Χρειάζεται νομίζω πειθαρχία, συστηματικό διάβασμα και απαραίτητα προσωπικός χρόνος. Στόχος μου είναι η νομική Θεσσαλονίκης και απώτερος σκοπός μου είναι το διπλωματικό σώμα».

Τα συναισθήματα ήταν πολλά και ανάμεικτα. Το ενδιαφέρον των μαθητών και των γονέων ήταν αυξημένα. Στα σχολεία αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός από μαθητές πάρα πολλοί ήταν και οι γονείς που συγκέντρωναν την βαθμολογία των παιδιών τους. Επίσης, σε μεγάλη εγρήγορση ήταν και οι καθηγητές των σχολείων ώστε να εξυπηρετήσουν μαθητές και γονείς. Οι βαθμολογίες είχε ανακοινωθεί πως θα αναρτηθούν στις 1:00 το μεσημέρι αλλά είχαν αναρτηθεί νωρίτερα και τις γνώριζαν οι μαθητές. Στο 3ο Λύκειο που επισκεφτήκαμε τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Οι μαθήτριες Νάντια Ροκοπάνου και Ξανθή Κουτσοκώστα, οι οποίες ήταν και χαρούμενες μας μίλησαν γενικά για τα συναισθήματα των μαθητών, τις ώρες αυτές και για τα αποτελέσματα. Η κα Νάντια Ροκοπάνου μας δήλωσε: «Θέλω νομική Θεσσαλονίκης, έβγαλα 18,700 και πιστεύω ότι θα περάσω σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα. Είμαι ικανοποιημένη για όλα τα μαθήματα. Πιστεύω πως το 3ο Λύκειο είναι το καλύτερο. Επίσης να πω πως είμαι ικανοποιημένη από το διδακτικό προσωπικό του σχολείου».

Η μαθήτρια Ξανθή Κουτσοκώστα μας δήλωσε: «Δεν αγχώθηκα καθόλου, δεν ήταν γενικά πολύ δύσκολα αν και περίμενα πιο χαμηλούς βαθμούς απ’ ότι έβγαλα. Θέλω να περάσω Αγγλική φιλολογία και πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Περιμένω τώρα τα αποτελέσματα από το μάθημα των Αγγλικών».

Ρεπορτάζ του Κώστα Χονδρού -ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Παράλληλα σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr σε βαθμό πρόσβασης από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου πρώτευσαν οι: Παπαχρήστου Ανδρονίκη, Τσαρούχης Σωτήριος-Φίλιππος, Κούρτη Ναταλία, Δήμος Κωνσταντίνος, Καββαδία Μαρία, Γκουρνέλος Κωνσταντίνος – Φοίβος, Λιαπίκου Πολυνίκη – Σωτηρία, Συράκος Κωνσταντίνος, Αλετρά Καλλιόπη, Μπανιά Γρηγορία.

Από το 2ο οι : Θεοφάνης Νικόλαος, Κίτσου Κωνσταντίνα, Τσαφάς Νικόλαος, Κολαζάς Νικόλαος,Δρέλλια Κωνσταντίνα, Κατσώνη  Σπυριδούλα, Καραγιώργος Ιωάννης, Θεοδωρόπουλος  Αργύριος, Μουντζούρης Μενέλαος, Πεσματζόγλου Χρήστος.

Από το 3ο οι: Μιχόπουλος Χρήστος, Σκόνδρας Γεράσιμος, Κυριακόπουλος Χαράλαμπος, Τσουμαλής Ιωάννης,  Καραφέρης Νικόλαος, Βαμβάτσικος Στέφανος, Κοσμά Πολυξένη, Τσαμπούλα Αντιγόνη, Κασούμης Γεώργιος, Μόσχου Βασιλική.

Από το 4ο οι : Μίχου  Φωτεινή, Κονδύλης Αθανάσιος, Πανταζής Ευάγγελος, Αλεξάκη Ιωάννα, Αλεξανδρή Ευσταθία, Δαμιανοπούλου Σπυριδούλα, Μπουρνάζος Κωνσταντίνος, Τσιαντή Σταυρούλα – Δανάη, Μπίκα Ειρήνη, Μπακής Βασίλειος.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.