Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Οι σοκαριστικοί διάλογοι από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League

Οι σοκαριστικοί διάλογοι από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League

Η εφημερίδα «Τα Νέα» φέρνουν σήμερα στο φως τους σοκαριστικούς διαλόγους από την επεισοδιακή συνεδρίαση με τα μπουγέλα του ΔΣ της Super League στις 24 Φεβρουαρίου, δύο ημέρες μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

souper-leage-708

Ακολουθούν όλοι οι διάλογοι από τα πρακτικά όπως τους δημοσιεύει σήμερα, για πρώτη φορά, η εφημερίδα «Τα Νέα» (τα ονόματα όσων συζητούν δεν αποκαλύπτονται, χρησιμοποιούνται απλά γράμματα του αλφάβητου από το Α μέχρι το Ζ):

B: Αυτά που έγιναν στην Τούμπα πέρσι δεν έχουν καμία σχέση με χθες. Έγινε εισβολή φιλάθλων. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι πάμε να τα ρίξουμε στον προπονητή, που κάνει τη βόλτα του στο γήπεδο. Και ένας κουκουλοφόρος τον φτύνει, τον βρίζει και σε δευτερόλεπτα είναι ανοιχτές οι πόρτες και εκατοντάδες κουκουλοφόροι κρύβονται πίσω από το πανό. Και όταν ήρθαμε δεν ήταν κανένας κ@@@άς από τον ΠΑΟ εκεί, μόνον μπράβοι. Ξέραμε και για ένα πανό και είδαμε πανό από το ένα πέταλο μέχρι το άλλο «Ο Β… έμπορος ηρωίνης». Το άλλο είναι, και είναι περήφανοι στον ΠΑΟ για όλα αυτά, ότι ένας παίκτης μας τραυματίστηκε, αλλά οι δικοί μας είναι άντρες, όχι σαν το θέατρο του Αναστασίου με το χάρτινο ποτήρι που σταμάτησε το παιχνίδι. Ο διαιτητής ήταν χείριστος και δεν σταμάτησε το παιχνίδι.
Α: Στο Καραϊσκάκη;
Β: Όχι, χθες. Και δεν ήταν ένα πιστολάκι, ήταν εκατοντάδες πιστολάκια. Είχε σκηνοθετηθεί… το απωθημένο των παναθηναϊκών να ξαναστήσουν μια καινούργια Ριζούπολη. Συγχαρητήρια. Και εσείς (απευθυνόμενος στον Α) έχετε μεγάλες ευθύνες.
Α: Όταν τελειώσετε θα απαντήσω. Περιμένω να απαντήσω, πείτε μου μόνο πότε θα ολοκληρώσετε.
Β: Έπρεπε να είχες ζητήσει συγγνώμη από πριν για τις κτηνωδίες. Στον ΠΑΟΚ έδωσα συγχαρητήρια στις δηλώσεις μου που χάσαμε 2-1 γιατί έγινε σε νορμάλ συνθήκες. Προχθές οι συνθήκες ήταν ελεεινές, δεν ήταν συνθήκες να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το γήπεδο είναι ακατάλληλο για οποιοδήποτε παιχνίδι και θα ζητήσω από τη Super League να μην ξαναγίνει ντέρμπι εκεί, να μην ξανακινδυνεύσει η ζωή. Από τύχη ζούμε. Αντί να καταδικάσετε, μιλάτε για ηθικούς αυτουργούς. Ντροπή! Πρέπει να σας μπουγελώσω ή να σας πλακώσω στο ξύλο;
Α: Το συνηθίζετε.
Γ: Σταματήστε!
Β: Θέλετε να το ξανακάνω; Κοιτάξτε να δείτε η αλήθεια ποια είναι. Κλείσατε και τον κ. Α στο ασανσέρ. Οι δικοί σου το είπανε, εντάξει; Αλλά μυαλό δεν έβαλες.
Α: Περιμένω να απαντήσω. Ο κ. Β παραφέρεται και ψεύδεται.
Β: Σας λέω το εξής: βρέθηκαν πέντε καραγκιόζηδες και έστησαν ένα σκηνικό. Γίναμε ρεζίλι στην Ευρώπη. Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα; Να στείλω βίντεο στον κ. Πλατινί; Τα καραγκιοζιλίκια που έκαναν αυτοί το 2011;(…) την άποψή μου. Εδώ πρέπει να βγει η Super League και να καταδικάσει τα πάντα. Και να πει ότι αυτό το κλουβί κλείνει…Γιατί είναι επικίνδυνο…
Α: Δεν σας αρέσει η Λεωφόρος γιατί χάσατε, κ. Β.
Β: Άντε γ@@@, γ@@@ τον Χριστό σου.

ΜΠΟΥΓΕΛΟ

Α: Ορίστε, ορίστε. Αυτός είναι, παιδιά (απευθυνόμενος στους λοιπούς εκπροσώπους).
Β: Μ@@@, άντε γ@@@, π@@@.

ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΠΡΑΒΟΥ, ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ Ζ

Α: Δεν ντρέπεσαι, φέρνεις και μπράβους.
Β: Αντί να ζητάς συγγνώμη…
Α: Δεν με έχεις αφήσει…
Β: Εδώ με βγάλατε, γ@@@ τον Χριστό σου, και έμπορο ηρωίνης.
Α: Δεν σε έβγαλε η ΠΑΕ, οι παρέες σου.
Β: Οι παρέες μου να πας να γ@@@. Να πεις, αλήτη, τι έχει γίνει εδώ, να μιλήσεις αντρίκια.
Α: Παραφέρεστε, κ. Β. Ηρεμήστε, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες. Έχετε τους μπράβους, γι’ αυτό λέτε να μιλήσουμε αντρίκια. Ποιος χτύπησε, ποιος χτύπησε τον κ. Ζ, κύριε; Ποιος τον χτύπησε;
Β: Δέκα σαν κι εσένα θέλω.
Α: Α, ναι; Τριάντα. Τον Ζ ποιος τον χτύπησε.
Β: Πήγαινε να τον βρεις τον μπράβο μου.
Α: Ευτυχώς το είδανε και αρκετοί άνθρωποι. Θα σας κάνουμε μηνύσεις. Και σε εσένα και για το χτύπημα, και για το νερό και λοιπά. Δόξα τω Θεώ 5-6-10 άντρες εδώ μέσα υπάρχουνε. Αρνούμαι με αυτά που ρίχνεις και με αυτές τις προσβολές να ανέχομαι αυτή την αλήτικη συμπεριφορά. Φέρσου σαν άνθρωπος, πολιτισμένος. Πάρε ανάσες, σύνελθε και θα απαντήσω και εγώ πολιτισμένα. Όχι, δεν είσαι ακόμα κατάσταση. Είσαι και παχύς και δυσανασχετείς περισσότερο από εμένα.
Β: Ο παχύς μπορεί να σε πλακώσει.
Α: Βεβαίως μπορεί. Όχι μόνο να με πλακώσει.
B: Ο κοντός δεν ψηλώνει, ο απατεώνας δεν γίνεται άνθρωπος.
Α: Βεβαίως, όλα αυτά. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί εδώ πέρα. Και θέλω να καταγραφεί στα πρακτικά. Το μπουγέλωμα…
Γ: Να λήξουμε το συμβούλιο, γιατί με αυτό το, το σκεπτικό/σκηνικό δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα. Κοιτάξτε, αυτήν ή την επόμενη εβδομάδα θα βάλουμε τα…
Β: Πόσα μπουγέλα από τους ανθρώπους σου έχω φάει…
Α: Τώρα δεν θα κάνουμε συμψηφισμούς. Πρόπερσι, πρόπερσι…
Β: Σε πείραξε κανείς;
Α: Να απαντήσω.
Β: Ποιος σε πείραξε στο Καραϊσκάκη; Ποιος σε πείραξε ρε στο Καραϊσκάκη; Πες την αλήθεια.
Α: Πρόπερσι μας σταματήσατε το λεωφορείο. Καταρχήν, χθες υπήρχε και ασφάλεια στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Και επίσης πήρα εγώ τον υπουργό, τον παρακάλεσα να μην μπείτε στο γήπεδο γιατί είστε κόκκινο πανί.
Β: Εσύ γιατί πήγες στον ΟΦΗ;
Α: Εγώ, με πήγε η αστυνομία κρυφά και επειδή, όπως είπατε, είμαι και κοντός δεν φαινόμουνα κιόλας! Γιατί δεν είχε μπουθ να με βάλει. Λοιπόν, αλλά είχαμε και ασφάλεια. Ζητήσαμε, …πήρα τον κ. Υπουργό το μεσημέρι και του λέω, σας παρακαλώ πάρα πολύ. Εάν μπει ο κ. Α είναι τόσο αντιπαθητικός στους Παναθηναϊκούς που δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τον κόσμο και είναι επικίνδυνο.(Διακοπές από Β)Δεν μπορώ να το συζητήσω.
Δ: Δεν ήρθες στο Καραϊσκάκη, δεν ήρθες στο μπουθ;
Β: Δεν πήγες στη φυσούνα, στα αποδυτήρια;
Α: Δεν πήγα στη φυσούνα, μόνο στα αποδυτήρια.
Γ: Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.
Α: Υπάρχουν και γράμματα στους φορείς και στα υπουργεία και στη Δικαιοσύνη, έφτασα στο σημείο να ζητήσω να μη γίνει το παιχνίδι, δόξα τω Θεώ είναι καταγεγραμμένα αυτά, γιατί εάν ερχότανε ο κ. Β στο γήπεδο θα είχε δημιουργηθεί τέτοια ένταση που δεν θα μπορούμε να την ελέγξουμε.
Ε: Γιατί ήρθες στο Ηράκλειο; (Αρχίζουν διάφορες φωνές)
Α: Όχι παρένθεση. Όχι κύριε Β. Να φεύγατε αν θέλατε. Θα απαντήσω δεν θα με διακόψετε. Λοιπόν, στείλαμε γράμμα ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για να έρθει ο Β. Παρακάλεσα τον ταξίαρχο εκεί πέρα και του είπα εγώ ο ίδιος να μην μπείτε στο γήπεδο. Ρωτήστε και τον κ.Κοντονή.
Ε: Στο γήπεδο της ομάδας μου γιατί ήρθατε και προκαλέσατε τον λαό της Κρήτης;
Α: Έναν έναν παρακαλώ. (Γενικές αντεγκλήσεις)
Ζ: Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς.
Ε: Μετά μιλάτε για ηθικούς αυτουργούς. (Λεκτικός τσακωμός Ε-Ζ)
Ζ: Ο μ@@@ που ήρθε και με χτύπησε να έρθει τετ-α-τετ.
Α: Θα πάμε μαζί στο τμήμα και θα κρύβεται ο κύριος Β.
Β: Ποιος ρε μικρέ, π@@@ σαν κι εσένα είμαι; Ναι, ναι, θα κρύβομαι…
Α: Έλα ρε Β. τώρα. Εσύ είσαι αλήτης, είσαι αλήτης κάτω του επιπέδου μου.
Β: Λαθρέμπορος είσαι, τους Ρουμάνους, Ασπρονήσι, αμερικανικά ομόλογα, απολυμένοι 500 οικογένειες Σκάι. Είσαι απατεώνας, ο πατέρας σου πληρώνει…
Α: Ναι, ναι, ναι, ναι… άλλο; Τα καταγράφει αυτά κανένας;
Β: Γ@@@ αντράκι, τι παριστάνεις στη ζωή σου ρε μ…; Τι θα είχες κάνει στη ζωή σου ρε μ@@@ αν δεν ήταν ο πατέρας σου να πληρώνει; Παιδί του μπαμπά σου είσαι, ρε καραγκιόζη.(Ο Α. ζητά να καταγράφονται στα πρακτικά)
Β: Καραγκιόζη, γράφτα ναι!
Α: Με τα λεφτά του Μητσοτάκη που έχει κυνηγήσει, κινείσαι εσύ.
Β: Καραγκιόζη, έβαλες μπράβους να με γα@@@ στο γήπεδο. Γα@@@ π@@@. Άι γα@@@. Γα@@@ π@@@. Γα@@@ τον Χριστό σου. Άντρες είναι αυτοί; Που πας στους υπουργούς και παρακαλάς… Μ@@@, γα@@@! Πόσα λεφτά, ξεφτιλισμένε, μου έφαγες 18 εκατομμύρια… (δεν ακούγεται καλά). Εσύ τα ‘στησες όλα. Είσαι κοντός, κομπλεξικός και γα@@@. Ένα κομπλεξικό μ@@@ είσαι. Να το ξέρεις θα έρθω του χρόνου να σε γα@@@ στη Λεωφόρο, εσένα και όλα τα τσουτσέκια σου. Να ‘χεις χάρη η γυναίκα δίπλα σου σε έσωσε σήμερα. Ένα μ@@@ είσαι, ένα κομπλεξικό μ@@@.

iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.