Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Άθλια επίθεση Ολυμπιακού Βόλου σε Παναιτωλικό

 

Αθλια επίθεση στον Παναιτωλικό κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στο κόσμο για τον αγώνα της Τετάρτης. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ώρα έφτασε!!!
Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την αποκατάστασή της, από τη φυσική της θέση, από εκεί όπου άδικα, παράνομα και καταχρηστικά ο Γερουλάνος και η συμμορία του την καθαίρεσαν. Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την
Super league!!!
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ύστατη αυτή προσπάθεια, η οποία διήρκησε δύο χρόνια και κορυφώθηκε φέτος. Τελευταίος αντίπαλος ο Παναιτωλικός, η ομάδα που με άνανδρες, ύπουλες και πολεμικές πρακτικές προσπάθησε στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι να μας στερήσει τη δικαίωση.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι φίλαθλοι μας είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, και μένοντας πάντα πιστό στην οικονομική πολιτική που εφάρμοσε καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος στο παιχνίδι - τελικό της Τετάρτης, 19/6/2013, είναι 5 ευρώ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.