Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Οργιάζει η παραπολιτική στο Μεσολόγγι

Οργιάζει η παραπολιτική στο Μεσολόγγι

Δημαρχείο-Μεσολογγίου-540x300Άγονται και φέρονται στο Μεσολόγγι από τα συνεχόμενα δημοσιεύματα αθηναϊκού διαδικτυακού τόπου που στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Καραπάνου για τη δημαρχία.  Πρόσφατα είχε δημοσιεύσει δημοσκόπηση όπου ο πολιτευτής της ΝΔ σάρωνε στις προτιμήσεις. Μετά ανήρτησε σχόλιο όπου αναφέρονταν στη διακομματική υποστήριξη που τυγχάνει με αφορμή την παρουσία του παράγοντα σε πανηγύρι της Ναυπακτίας όπου παρέστησαν και βουλευτές του Νομού. Χθες με άλλο σχόλιο κάνει διεξοδική αναφορά στην ευρεία υποστήριξη που έχει ο Νίκος Καραπάνος. Μόνο που το σχόλιο προκάλεσε ήδη την επίσημη διάψευση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου. Η διάψευση απεστάλη και στο agrinionews.gr που σεβόμενο τη δεοντολογία τη δημοσιεύει όπως και το σχόλιο που την προκάλεσε. Εμείς απλώς να υποθέσουμε ότι ο Νίκος Καραπάνος, έμπειρο πολιτικό ον, δεν θα συμφωνεί με αυτή τη διακίνηση των πληροφοριών που στο κάτω-κάτω μόνο κακό κάνουν στην υποψηφιότητα του.

Το  fimotro.blogspot.gr ανέφερε:
ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΠΑΝΟ… ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
Tα πάνω κάτω φέρνει στο Δήμο Μεσολογγίου μεταγραφή από την αριστερά στον συνδυασμό του Νίκου Καραπάνου, που όπως επιβεβαιώνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει πολλές πιθανότητες να…
κερδίσει από τον πρώτο γύρο της αναμέτρησης. Ο σημερινός Δήμαρχος Μεσολογγίου, δεν έχει την αποδοχή της κοινωνίας, καθώς εκτός από την ανυπαρξία του, έχει μπλέξει πολύ άσχημα με το σκάνδαλο που αφορά τον καταζητούμενο “επιχειρηματία” Πάλλη.
Την υποψηφιότητα του Νίκου Καραπάνου στηρίζουν μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου, ο Εμπορικός Σύλλογος, δεκάδες δάσκαλοι και καθηγητές. Στηρίζουν επίσης 2 γνωστοί νοσοκομειακοί γιατροί, ο Σύλλογος εργαζομένων στο πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου, πολλοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι, 5 πρόεδροι κοινοτήτων, όλοι οι Σύλλογοι Αλιέων και κτηνοτρόφων και η πλειοψηφία των δικηγόρων αλλά και των γιατρών της πόλης.
Ενδιαφέρον έχει επίσης η στήριξη από στελέχη της ΔΕΗ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, η στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου και η πολιτική στήριξη από 3 πρώην Δημάρχους (ένας από το ΠΑΣΟΚ και δυο απο τη ΝΔ).
Οι Δημοτικές εκλογές θα γίνουν τον Μάιο. Από τώρα όμως διαμορφώνονται οι τάσεις στις τοπικές κοινωνίας…

 Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου ανακοινώνει:

Διάψευση δημοσιεύματος περί στήριξης κ. Καραπάνου από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα http://fimotro.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8803.html, στις 19/11/2013

Με έκπληξη διαβάσαμε στο site σας, σε ανυπόγραφο κείμενο, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Νίκου Καραπάνου για Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Οφείλουμε αφενός να σας ενημερώσουμε ότι ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου (αυτός είναι ο ορθός τίτλος και όχι «Εμπορικός» όπως εσείς αναφέρετε) με έτος ίδρυσής του 1912, ουδέποτε στην ιστορία του έχει πολιτικοποιηθεί, πόσο μάλλον έχει στηρίξει ανοιχτά πολιτική υποψηφιότητα.
Μετά τούτων γνωρίζουμε τόσο σ’ εσάς, όσο και στους πολίτες του Μεσολογγίου, ότι ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου έχει ως μόνο σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων – εμπόρων της πόλεώς μας και ουδέποτε έχει στηρίξει, στηρίζει ή θα στηρίξει στο μέλλον την οποιαδήποτε υποψηφιότητα για οποιαδήποτε πολιτική θέση.
Παρακαλούμε για την άμεση δημοσίευση της παρούσας διάψευσης από το site σας, αλλά και από τα υπόλοιπα ΜΜΕ που την αναδημοσίευσαν. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ξαναδημοσιεύσετε αναληθές, ανυπόγραφο ή διαστρεβλωτικό άρθρο, χωρίς καν να το διασταυρώσετε παίρνοντας ένα απλό τηλέφωνο στο Σύλλογό μας, επιφυλασσόμεθα για πάσα νόμιμη ενέργεια.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                   ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.