Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Ουρές στα βενζινάδικα της Ναυπάκτου – Πολλά πρατήρια «ξέμειναν» από καύσιμα

vlcsnap-2015-06-29-15h29m34s136-620x264

Από το πρωί της Δευτέρας, εκατοντάδες οδηγοί στη Ναύπακτο τρέχουν να προμηθευτούν καύσιμα και να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των οχημάτων τους.

Σε πολλά πρατήρια υγρών καυσίμων στη περιοχή της Ναυπάκτου, σχηματίζονται ουρές από αυτοκίνητα και οι οδηγοί δηλώνουν πως η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί με την αβεβαιότητα που επικρατεί αυτή την χρονική στιγμή στη χώρα μας.

Οι περισσότεροι πάντως συμφωνούν με την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.

Άλλοι πάλι θεωρούν πως η κυβέρνηση οδηγεί την χώρα στην καταστροφή και πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση της υπέρ του ευρώ και της παραμονή στην ευρωζώνη.

Μάλιστα σε κάποια πρατήρια στη Ναύπακτο παρουσιάζονται ελλείψεις σε καύσιμα αφού η ζήτηση από το πρωί του Σαββάτου είναι μεγάλη ενώ σε κάποια άλλα οι οδηγοί περίμεναν υπομονετικά μέχρι να εφοδιαστούν τα βενζινάδικα από τα βυτιοφόρα.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του Lepanto o Γιάννης Φούντζηλας, ιδιοκτήτης πρατηρίου υργών καυσίμων στη Λαγκαδούλα Ναυπάκτου, οι πολίτες φοβούνται και τρέχουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους με τις εικόνες να είναι απερίγραπτες αφού μερικοί λόγω έλλειψης και ρευστών προμηθεύονται καύσιμα με δοχεία.

vlcsnap-2015-06-29-15h29m12s164

 

lepantortv.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.