Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Ο Γιώργος Τζωρτζόπουλος ανταπαντά στη Νίκη Φούντα:

κατάλογοςΟ Γιώργος Τζωρτζόπουλος ανταπαντά στη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ  Νίκη Φούντα:

ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΝΙΚΗ ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ

Η δημοσιοποίηση της άποψής μου για το Δελτίο Τύπου της κ. Ν. Φούντα, σχετικά με την συνάντησή της με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, την ενόχλησε και είχε σαν αποτέλεσμα να εκδώσει απολογητική ανακοίνωση.
Χαίρομαι που η παρέμβασή μου, στραπατσάροντας το επικοινωνιακό προφίλ, της προκάλεσε τόσο εκνευρισμό.
Χαίρομαι που ανάγκασα την έχουσα θεσμικό ρόλο κ. Φούντα να παραβιάσει αρχές, απόψεις και πρωτόκολλο και την υποχρέωσα να απολογηθεί σε έναν θρασύ εξωθεσμικό πολίτη.
Επί της ουσίας μόνο 2 λόγια:
(αφορά όλους τους μνημονιακούς)
΄΄ Προτιμώ τη βλαστήμια τους από το ψυχοπόνεμά τους ΄΄
Α! και κάτι τελευταίο.
Πράγματι δεν είμαι και δεν ήμουν της άποψης ότι τα προβλήματα λύνονται σε στημένους διαλόγους, ούτε είχα, ούτε έχω την αυταπάτη ότι μπορείς με άλλο δρόμο εκτός από την αποκάλυψη, τη σύγκρουση και την ανατροπή να απαλλαγείς από τις μνημονιακές πολιτικές και όσους τις ψήφισαν, τις στήριξαν και τις υλοποιούν.

Αγρίνιο 3-7-2014 Γιώργος Τζωρτζόπουλος

Υ.Γ.: Όσο και να προκληθώ δεν θα επανέλθω.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Βζντουπ

    Όχι άλλο κάρβουνο. Τα γκουλάγκ έκλεισαν, ο Στάλιν έχει ψοφήσει από χρόνια, η Κίνα έχει καπιταλισμό. Κάποτε όλα τελειώνουν.

  2. Τονιονιον

    Το μόνο που δεν τελειώνει κύριε βζντουπ στο σύστημα που στηρίζετε είναι η εκμετάλευση,η αδικία, οι ανισότητες και οι πολιτικές που οδηγούν την πλειοψηφία του λαού να ζει εργασιακό μεσαίωνα αν δεν ζει στην ανασφάλεια της ανεργίας. Φάτε λοιπόν καπιταλισμό κι αφήστε την σοβιετική ένωση που σε κάθε δημοσκόπηση που γίνεται φαίνεται ότι οι λαοί της την νοσταλγούν σε σύγκριση με τον καπιταλισμό που ζουνε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.