Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο δάσκαλος παρήλασε τσολιάς δίνοντας το καλό παράδειγμα

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ!

 10147745_688285507877035_2065008465_o
10147422_688285397877046_319899655_o 10147422_688285651210354_2079877483_o
Mε κάθε λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος της 25 Μαρτίου στον Άγιο Βλάση Αγρινίου.
Στην εκκλησία του χωριού μετά την Θεία λειτουργία εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας απ τον Δάσκαλο του δημοτικού σχολείου   Κουλουρα Αλέξανδρου  ο οποίος μάλιστα μας επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη,αναπαριστώντας τον όρκο των εταιρικών, μέσα στην εκκλησία, ντυμένος και ο ίδιος  με την παραδοσιακή στολή των ηρώων του 21!!
Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων απ τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Πολυχρόνη  Πάνο. τους εκπρόσωπους του Αστυνομικού τμήματος,της Εθνικής Αντίστασης, του συλλόγου Αγιοβλασσιτών Αγρινίου, του δημοτικού σχολείου του Γυμνασίου.και του νηπιαγωγείου.
Για τον Σύλλογο φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του θεάτρου κατέθεσε στεφάνι ο Γιάννης Κοντογιώργος, ενώ παραβρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι,η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Χούνης κ Στέλλα Πρωτογέρου.
Αμέσως μετά ακολούθησε παρέλαση της μαθητικής νεολαίας με κάθε επισημότητα,την οποία και παρακολούθησε αρκετός κόσμος! 
Επικεφαλής του δημοτικού σχολείου ο δάσκαλός του, ο οποίος παρέλασε τσολιάς δίνοντας το καλό παράδειγμα πρώτος αυτός πρώτος στους μαθητές του όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο!

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Μαίρη Τ.

  Μπράβο στο δάσκαλο, αλλά γιατί όλοι αυτοί που έβλεπαν την παρέλαση δεν πήγαν στην πλατεία; Επειδή δεν έγιναν ακόμα τα εγκαίνια; Άμα γίνουν πιστεύω να μας ειδοποιήσει ο κ. Μοσχολιός. Θέλω να πάω! Ο Άγιος Βλάσης ήταν κέντρο κάποτε για μας τους ορεινότερους. Είχε κάτι ωραίους πατσάδες θυμάμαι! Δεν είχε όμως πλατεία! Και τα καλοκαίρια γέμιζε κόσμο. Πολλοί Αγρινιώτες! Είχαν ολόκληρο συνοικισμό το Λάπατο όπως τον έλεγαν. Τότε χρειάζονταν πλατεία. Τώρα τι να την κάνουν; Μόνο για ψήφους;

 2. Κακός χαμός

  Να τη φτιάξουν την πλατεία και να πάμε εμείς μετά να τη διαλύσουμε! Ξέρουμε καλύτερα. Πιάσε έναν πατσά!

 3. ΤΑΚΗΣ

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ. ΚΑΠΟΤΕ ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5000 ΚΟΣΜΟ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΩΖΟΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΣΑ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ. ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΝΙΩΣΑ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΗΜΙΑ…

 4. ΤΑΚΗΣ

  ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΣΗ, ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΣΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΜΠΡΑΒΟΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟ ΒΑΡΣΟ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΣΗ ΦΥΛΑΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΥΜΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.