Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει για τα ασφαλιστικά κατά ΟΑΕΕ

Έλαβε χώρα χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου η εκδίκαση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν τρεις έμποροι του Αγρινίου, με την συνδρομή, αρωγή και επικουρικότητα του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κατά του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ). Για το θέμα ο Εμπορικός Σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

φωτογραφία 1 (7)

ΘΕΜΑ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΟΑΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ενημερώνει τους συναδέλφους αλλά και την κοινή γνώμη στο σύνολό της ότι ολοκληρώθηκε σήμερα – με το πέρας της διεξαγωγής της ακροαματικής διαδικασίας – το πρώτο στάδιο (αυτό των ασφαλιστικών μέτρων) ενός δικαστικού αγώνα που τώρα ξεκίνησε… Θα ακολουθήσει η «κυρίως δίκη».
Εμπιστευόμαστε την κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης στην οποία προσφεύγουμε για το δίκιο αλλά και για την προστασία μας απέναντι στις «ορέξεις» ενός οργανισμού που κάθε άλλο παρά «κοινωνικής ασφάλισης» είναι.
Ευελπιστούμε από την σημερινή προσφυγή των ασφαλιστικών μέτρων σε μια θετική απόφαση, η οποία προσωρινά μεν αλλά άμεσα θα μας λύνει κατεπείγοντα και «τρομακτικά» για μας ζητήματα (π.χ. κατασχέσεις, πλειστηριασμούς μέσω ΚΕΑΟ, κλπ).
Σε κάθε πάντως περίπτωση οφείλουμε και να μην τρέφουμε αλλά κυρίως να μην καλλιεργούμε «αυταπάτες» .
Οι αγώνες μας και για το «ασφαλιστικό» πρέπει να συνεχιστούν και να ενταθούν, κυρίως σε συνδικαλιστικό και πολιτικό επίπεδο, μέσα από κοινές δράσεις και δυναμικές κινητοποιήσεις με όλους τους κοινωνικούς φορείς και τα συλλογικά όργανα.

Για λογαριασμό των συναδέλφων, με τους συναδέλφους μπροστά!!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.