Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Ο “Μαγικός Καθρέφτης” στον ΕΤΟΥΑΛ

cvxv

Ο κινηματογράφος “ΕΤΟΥΑΛ” στο Αγρίνιο θα προβάλλει από σήμερα, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου  και για μία εβδομάδα την ελληνική ταινία “Μαγικός Kαθρέπτης”.

Προβολές: 19:45 και 22:00 (3D) .
Τιμές εισιτηρίων: 
6 ευρώ απλό, 7 ευρώ 3D.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26410  44663 

Υπόθεση: Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας
Σενάριο: Ελενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Ήμελλος, Τάκης Παπαματθαίου, Αθηνά Οικονομάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ασπασία Κοκώση, Δέσποινα Παπαγιάννη, Νίκος Πουρσανίδης, Σόλων Τσούνης, Σταύρος Σβίγγος, Αθηνά Αλεξοπούλου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.