Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Ο Παναιτωλικός για μια πόλη καθαρή!

Ο Παναιτωλικός για μια πόλη καθαρή!

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων και τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ενέταξαν τη συγκεκριμένη δράση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνουν στα εντός έδρας παιχνίδια. Έτσι, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου είχαν τοποθετηθεί μπλε κάδοι ανακύκλωσης με σύνθημα ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ… ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ.
Παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου μοίρασαν έντυπο υλικό, αλλά και σακούλες ανακύκλωσης, ενώ ηχητικά μηνύματα προέτρεπαν τους φιλάθλους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, σε μια εκδήλωση που είχε ευρεία αποδοχή, όπως απέδειξε ο μεγάλος όγκος ανακυκλώσιμων υλικών που συγκεντρώθηκε.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, αλλά και άλλους φορείς, θα συνεχίσει την προσπάθεια με εκδηλώσεις αθλητικού, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού, περιβαλλοντικού χαρακτήρα, υλοποιώντας το στόχο που έχει βάλει να μετατρέπει σε ΓΙΟΡΤΗ κάθε αγώνα που θα δίνει στο Αγρίνιο. Γιορτή στην οποία συμμετέχουν και την απολαμβάνουν όλοι!
panetolikos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.