Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του

Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του

DSC04130 DSC04136 DSC04141 DSC04142 DSC04149 DSC04166 DSC04144 DSC04144 (1) DSC04144 (2) DSC04167 DSC04144 (2) (1) IMG_6005 DSC04168 IMG_5989 IMG_6005 (1) IMG_6006 IMG_6009Σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Την Κυριακή  4 Ιανουαρίου  2015 και ώρα 11.00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σε αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείουΑΜΑΛΙΑ  στο Σύνταγμα, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου και η κατ’ έθιμο κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .

   Η προσέλευση των μελών και φίλων ήταν ικανοποιητική, ενδεικτικό της αγάπης των Κωνωπινιωτών προς τον Σύλλογό τους.

   Μέσα σε ένα εορταστικό περιβάλλον, εκ μέρους του Δ.Σ,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλειος Σκούρτας,  καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά  και στη συνέχεια ακολούθησε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και αφού διαπιστώθηκε απαρτία εξελέγη ομόφωνα το Προεδρείο της Γ.Σ. που αποτελούσαν οι:  Σπύρος Τσαμποδήμος, Αρετή Καρατσόλα και Δμήτριος Κοθρούλας .

   Αμέσως μετά  το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, κ. Σπύρος Τσαμποδήμος, ο οποία κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ και έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο Βασίλειο Σκούρτα, ο οποίος έκανε Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό πεπραγμένων και ανέπτυξε τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, κατά τη τρέχουσα χρονιά.

Αμέσως μετά, ο Κωνωπινιώτης πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός, ευλόγησε κατά τα καθιερωμένα και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

 Το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας, που αντιπροσώπευε ένα θαυμάσιο χειροποίητο χρυσό σταυρό, που ήταν προσφορά του εργαστηρίου Parthenon Greek Jewelry της Κωνωπινιώτισσας Αναστασίας Γεροχρήστου, προς τον Σύλλογο Κωνωπίνιωτών Ξηρομέρου, έπεσε στον Σπύρο Γεροχρήστο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : Ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας  πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός, ο Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Κωνωπίνας κ. Σωκράτης Κωστακιώτης,  ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ.  κ. Τάκης Στεργίου, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους,  ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Βασίλης Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» κ. Δημοσθένης Κουτσομπίνας, ο Πρόεδρος των εν Αθήναις Βονιτσάνων «Ο Αμβρακικός» κ. Χόρτης Διονύσιος και ο Γραμματέας κ. Μπρούμος Γεώργιος, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας  κ. Γιώργος Τσέλιος, ο πρώην. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» κ. Σπύρος Μπενέκος,  ο Διευθυντής της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» κ. Χρυσόστομος Πατούλας, τον Σύλλογο Θυρρειωτών εκπροσώπησε η κα.  Σώζου Ελευθερία και το Σύλλογο Μοναστηρακιωτών εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. κ. Διονύσης Πετρόπουλος.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας κ. Χρήστος Τίγκας, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Και του χρόνου με υγεία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.