Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Ο Χρήστος Ζώης στο Αγρίνιο

Ο Χρήστος Ζώης στο Αγρίνιο
Ο Χρήστος Ζώης με τους Δ.Σταματη και Θ.Δρόσο στη συνέντευξη Τύπου
Ο Χρήστος Ζώης με τους Δ.Σταματη και Θ.Δρόσο στη συνέντευξη Τύπου

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Μέρας κ. Χρήστος Ζώης, ο οποίος τώρα  βρίσκεται στη Ναύπακτο ενώ νωρίτερα βρέθηκε στο Αγρίνιο.

Ο κ. Ζώης συνοδευόμενος από τους αιτωλοακαρνάνες Δημήτρη Σταμάτη και Θύμιο Δρόσο συναντήθηκε στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό με τον οποίο  συζήτησαν για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Αυτοδιοίκηση αλλά και για τα ζητήματα του δήμου ενώ στο Επιμελητήριο απέκτησε μια σφαιρική εικόνα για τα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της περιοχής.

Ο κ. Ζώης παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε ξενοδοχείο της πόλης. Στην ατζέντα της όλη η τρέχουσα επικαιρότητα, φυσικά και οι εξελίξεις γύρω από τη  Χρυσή Αυγή την οποία ο κ.Ζώης χαρακτήρισε ως κίνδυνο λέγοντας πως «εκμεταλλεύεται τη δίκαιη οργή των Ελλήνων».

Ο κ. Ζώης για άλλη μια φορά κατήγγειλε τον αποκλεισμό του κόμματος του από  τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης , τονίζοντας πως το κόμμα του προσέφυγε στο ΕΣΡ και διαμηνύοντας πως «η Νέα Μέρα δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται» .  Χαρακτήρισε το κόμμα του ως “το κατεξοχήν δημοκρατικό-αντιμνημονιακό κόμμα, με στοιχεία ριζοσπαστικά και μεταρρυθμιστικά».Πιστός στον αντιμνημονιακό του λόγο ο κ.Ζώης υπογράμμισε πως   η λογική των μνημονίων είναι καταδικασμένη και πως η χώρα χρειάζεται σχέδιο και ασφαλή προοπτική. Την ευθύνη την επέρριψε στους Γ. Παπανδρέου και  Αντώνη Σαμαρά  για τον οποίο είπε πως «γνώριζε πως τα προγράμματα δεν βγάζουν πουθενά και προσυπέγραψε το λάθος».

Για τη διακινούμενη θεωρία περί των δύο άκρων ο κ. Ζώης υποστήριξε πως κάποιοι  «έχτισαν και επένδυσαν πάνω στη θεωρία αυτή   για να ξεχάσουν οι Έλληνες ή για να ιεραρχήσουν χαμηλότερα τα πραγματικά προβλήματα και να βάλουν σε πρώτη θέση τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη Δημοκρατία μας η οποία κινδυνεύει εξίσου από όσους καθημερινά τη «βιάζουν» μέσα από τη Βουλή με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου»Για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο κ.Ζώης κάλεσε να  βγουν μπροστά άνθρωποι χωρίς κομματικό παρελθόν.

Κατά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Αγρινίου
Κατά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.