Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Πάγκαλος: Υποφέρω με τη σύνταξη των 1800 ευρώ!

article26557.w_lΝέα «ιστορική» δήλωση Πάγκαλου.

Είπε ότι υποφέρει με τη σύνταξη των 1800 ευρώ, διότι αλλιώς τα είχε προγραμματίσει τα πράγματα…

Μετά το «μαζί τα φάγαμε», αίσθηση προκαλεί άλλη μια δήλωση τουΘόδωρου Πάγκαλου, που μάλλον θα μείνει και αυτή στην ιστορία.

Ο πρώην υπουργός, με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές στις συντάξεις των δικαστών, «αποκάλυψε» ότι και ο ίδιος «υποφέρει» με τη σύνταξη των 1800 ευρώ, διότι «δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα». Πάντως, έκανε γνωστό ότι σε αντίθεση με τους δικαστές, αυτός δεν θα κάνει προσφυγή!

Είπε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Πάγκαλος στο Βήμα 99,5: «Εάν κάποιοι αποφασίσουν – γιατί βλέπω τώρα ένα πνεύμα κατά των δικαστών – και δεν δικαιώσουν τον εαυτό τους, διότι πιστεύω ότι ορθώς έπραξαν οι δικαστές και τον δικαίωσαν από την τυπική άποψη, της εφαρμογής του δικαίου, θα μπορούσε άλλος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα εφαρμοστεί ο γενικός κανόνας δικαίου ότι δεν μπορεί να χειροτερέψεις αναδρομικά τις συμβατικές συνθήκες μιας εργασιακής σχέσης, σε έναν εργοδότη. Εκεί θα άνοιγε επίσης ο δρόμος για να δικαιωθούν κάποιοι και ανατρέπεται η οικονομική πολιτική. Γι’ αυτό το λόγο, εγώ δεν θα κάνω προσφυγή, παρόλο ότι υποφέρω, διότι 1.800 ευρώ δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω…»

www.thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. gg

    Να σου δώσουμε 800 € που παίρνει η πλειοψηφία των Ελλήνων για να μην υποφέρεις. Ετσι και δεν θα εχεις χρόνο να λες αρλούμπες και θα αδυνατήσεις γιατί θα τρως λιγώτερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.