Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Πάτρα: Πωλητήριο στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς

Πάτρα: Πωλητήριο στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς
411131152
Πωλητήριο βάζει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου του σπιτιού όπου γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς.
Όπως είναι ήδη γνωστό τα οικονομικά του Δήμου κάθε άλλο παρά σε καλή κατάσταση είναι και το γεγονός αυτό εμποδίζει την δημοτική αρχή να προβεί στην αγορά του ακινήτου. Το σπίτι όπου γεννήθηκε ο μεγάλος μας εθνικός ποιητής βρίσκεται στην οδό Κορίνθου και είναι ένα νεοκλασικό κτίριο, κτισμένο με την συγκεκριμένη αρχιτεκτονική αισθητική και τεχνοτροπία.
Σύμφωνα με το patrasevents.gr ο Δήμος το περασμένο καλοκαίρι είχε αποφασίσει να προχωρήσει στην αγορά του αποστέλλοντας ολοκληρωμένο φάκελος στο «Πράσινο Ταμείο», ώστε να αντληθούν από αυτό τα χρήματα για την αγορά της οικίας, αλλά και να κληθεί πραγματογνώμονας ο οποίος θα εκτιμήσει την αξία του συγκεκριμένου ακινήτου, όπως  και των ακινήτων του δήμου τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να «ανταλλαχθούν» με το ιστορικό οίκημα της οδού Κορίνθου.
Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει γίνει. Έτσι ο ιδιοκτήτης του έχει βάλει πωλητήριο – το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι στα 1,5 εκατ. ευρώ – χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν κάποιος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για να το αγοράσει.

patrasevents.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.