Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

“Παγωμένα” τα έργα στο Πάρκο

“Παγωμένα” τα έργα στο Πάρκο

parko-ergasies-anaplasi-650x300«Παγωμένα» παραμένουν τα έργα στο δημοτικό πάρκο Αγρινίου καθώς εδώ και εύλογο  χρονικό διάστημα δεν γίνονται εργασίες  από την εταιρεία που τις έχει αναλάβει.

Παρά τις σχετική διαρκή αλληλογραφία μεταξύ του εργολάβου και των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Αγρινίου, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη  ακανθώδη ζητήματα για τις δύο πλευρές. Ο  εργολάβος   σε έγγραφο που έστειλε την Παρασκευή ανέφερε  ότι αδυνατεί να εκτελέσει   το έργο, επικαλούμενος όχι μόνο τα συμβάντα που σημειώθηκαν στο  ξεκίνημα των εργασιών με όσους αντιδρούν αλλά και τεχνικά ζητήματα που δεν έχει ακόμη αποσαφηνίσει με την τεχνική υπηρεσία του δήμου. Ενδιαφέρον θα είχε να γίνει γνωστό ποια είναι αυτά τα ζητήματα και με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του δήμου εάν ο εργολάβος επιμείνει στην αδυναμία εκτέλεσης του έργου για το οποίο-σημειωτέον- είναι εξασφαλισμένες οι πιστώσεις.

 Θυμίζουμε η Κίνηση των Πολιτών υπέρ της ανάπλασης είχε εκφράσει ερωτηματικά  για τη στάση της Αναδόχου Εταιρείας  «τόσο με την αποχή της από την διαδικασία των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ (ήταν διάδικος και η Κοινοπραξία και ο εκπρόσωπος της), όσο και η συμπεριφορά που έχει επιδείξει αυτή κατά το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα από την ημέρα εγκατάστασης της στο χώρο εργασιών (εργοτάξιο πλέον)» ενώ είχε συναντηθεί και με τον εκπρόσωπο της εταιρείας. Καλό θα είναι λοιπόν για το μείζον αυτό θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία να υπάρξει μια σφαιρική ενημέρωση και επ΄αυτού του ζητήματος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.