Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Παναιτωλικός-ΑΕΚ σε αγώνα χάντμπολ με φιλανθρωπικό σκοπό

Παναιτωλικός-ΑΕΚ σε αγώνα χάντμπολ με φιλανθρωπικό σκοπό


Φιλικό ανθρωπιάς

Ένα ξεχωριστό φιλικό ανθρωπιάς θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο στο ΔΑΚ Αγρινίου. Συγκεκριμένα και μετά από πρωτοβουλία του ερασιτέχνη Παναιτωλικού και του τμήματος χάντμπολ, απευθύνθηκε πρόταση στην περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος στο χάντμπολ ανρδών ΑΕΚ για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ενίσχυση του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα».
Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση και το φιλικό κανονίστηκε να γίνει το επόμενο Σάββατο 26 Μαϊου και ώρα 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου με τους Σωτήρη Σταθόπουλο (έφορο), Μιχάλη Ζαραβίνα (προπονητή) και Κώστα Τσικριτέα (φροντιστή) και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Στεργίου να τρέχουν τις διαδικασίες.Να σημειώσουμε ότι η ομάδα ΑΕΚ θα κατέβει με όλα της τα αστέρια στον αγώνα ενώ η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια αξιέπαινη κίνηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού και του τμήματος χάντμπολ και καλό θα είναι να στηριχθεί και να βρει ανταπόκριση από όλους τους αγρινιώτες μιας και ο σκοπός του αγώνα είναι καθαρά φιλανθρωπικός.
Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.