Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

Παπαναστασίου για περιφέρεια ή δημο;

PAPANASTASIOY-PERIFEREIA (3)Οι 13 Περιφέρειες, οι πρωτεύουσες και 5-6 δήμοι θα κρίνουν τις εντυπώσεις στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και για το λόγο αυτό η ΝΔ φέρεται να επείγεται να κλείσει τις εκκρεμότητες με τα ονόματα.

Για  την Αιτωλοακαρνανία το βασικό που απασχολεί  τους ιθύνοντες της επιτροπής της ΝΔ και κυρίως τον γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα που έχει (ως μέλος της σχετικής κοματικής επιτροπής αλλά και λόγω…εντοπιότητας) το συντονισμό των διαδικασιών στη Δυτική Ελλάδα είναι η δημαρχία Αγρινίου.

Και ενώ για το Αγρίνιο τα πράγματα θα φάνταζαν απλά καθώς η κουβέντα έχει περιστραφεί γύρω από το πρόσωπο του Γιώργου Παπαναστασίου  οι διαρροές από τη Συγγρού σε αθηναϊκά μέσα  είναι πολλές για νέα υποψηφιότητα Παπαναστασίου στην Περιφέρεια.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες όντως η ΝΔ προτείνει στον Παπαναστασίου να κατέβει ξανά ως διεκδικητής της περιφερειακής αρχής καθώς η επίδοση του 2010 θεωρήθηκε θετική και εφαλτήριο για τον ίδιο, ενώ πολλά άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη  από τους άλλους νομούς δεν επιθυμούν να δώσουν τη μάχη. Από την Αιτωλοακαρνανία όμως παίζει δυνατά και το όνομα του γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού Σπήλιου Λιβανού ενώ εσχάτως κάποιοι προτείνουν ξανά τον Δ.Σταμάτη.

Ό Παπαναστασίου πάντως φέρεται να έχει διαμηνύσει πως προτιμά εάν εμπλακεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές να το πράξει διεκδικώντας της δημαρχία Αγρινίου.Φυσικά επιθυμεί να τη διεκδικήσει με παράταξη χωρίς κομματικά στεγανά άλλωστε και η ΝΔ έχει διακινήσει πως δεν θα δώσει χρίσματα.  Όπως και να χει το θέμα αναμένεται να κλείσει μέχρι τέλους του μήνα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιώργος Κ.

    Απ΄ότι φαίνεται η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας είναι προίκα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το Γιώργο Παπαναστασίου τον κατεβάζουν για να χάσει. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει ότι δεν τον θέλουν οι δικοί του;
    Δεν ανήκω σ΄αυτό το χώρο, αλλά Γιώργο κάτσε στην άκρη σε αυτές τις εκλογές – αν θέλεις να με ακούσεις – για να σπάσεις πλάκα εσύ τώρα……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.