Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Παράσταση αφιερωμένη στη διάσωση του αρχαίου θεάτρου της Μακύνειας

Παράσταση αφιερωμένη στη διάσωση του αρχαίου θεάτρου της Μακύνειας

MAKYNEIA_PARASTASH_e-POSTERΜε μία παράσταση (με ελεύθερη είσοδο) αφιερωμένη στην προσπάθεια διάσωσης του αρχαίου θεάτρου της Μακύνειας Αντιρρίου, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. υπενθυμίζει τη σύμπραξή της σε αυτή την κατεύθυνση, με φορείς όπως η ΛΣΤ’ Εφορεία Αρχαιοτήτων, ο Δήμος Ναυπακτίας, το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», καθώς και με ενεργούς πολίτες της περιοχής και τους ίδιους τους εργαζομένους της.
 
Η κοινή προσπάθεια των τελευταίων χρόνων έχει αλλάξει δραστικά τα δεδομένα, με αποτέλεσμα η διάσωση να θεωρείται πλέον οριστικά δρομολογημένη.Για να δουν το προχώρημα των εργασιών με τα μάτια τους, μα και να απολαύσουν «Σαιξπηρικές ανησυχίες», όλοι οι συμπράξαντες – αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος – θα ανηφορίσουν το Σάββατο (14/9) στους λόφους του Αντιρρίου, για να απολαύσουν θέατρο, τοπίο και τη χαρά της συνεύρεσης σε χώρο ιερό και ιδιαίτερο.  
 
Οι «Σαιξπηρικές ανησυχίες» είναι αποσπάσματα από δραματικά (στο πρώτο μέρος) έργα του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα και από κωμωδίες (στο δεύτερο). Επί σκηνής θα βρίσκεται η θεατρική ομάδα «Θηλέων Σύμπραξις» υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Κρομμύδα.
 Η παράσταση που θα γίνει κάτω από το φως της εσπέρας θα ξεκινήσει στις 6μμ (ακριβώς) και θα τελειώσει πριν αυτό χαθεί.

 MAKYNEIA_PARASTASH_PROGRAMMA_ESOTERIKO

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.