Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Παραδόθηκαν παρακάμψεις στο Δρόμο από Βόνιτσα προς Λευκάδα και Πρέβεζα

parakampsi (1)

Πριν από λίγες ημέρες ο δρόμος Βόνιτσας – Ακτίου άλλαξε ροή . Οι κατασκευαστές του δρόμου Ακτίου – Αμβρακία  λόγο εργασιών στο κομμάτι του δρόμου που έχει τις κλειστές μικρές στροφές (τον Χειμώνα αρκετά επικίνδυνες στροφές) ,έφτιαξαν και

παρέδωσαν στην κυκλοφορία μια παράκαμψη  500 περίπου μέτρων.  . Έτσι λοιπόν με την νέα παράκαμψη ο δρόμος έγινε , έστω και για λίγα μέτρα ποιό ομαλός. Αν και ο δρόμος που οδηγεί από την Βόνιτσα προς το Άκτιο είναι στενός και επικίνδυνος για τον μεγάλο όγκο οχημάτων που περνούν καθημερινά.

Επίσης νέα κατεύθυνση έχει και ο  δρόμο από Βόνιτσα προς Λευκάδα ( ενάμισι χιλιόμετρο έξω από την Πόλη της Βόνιτσας) . Οι κατασκευαστές λόγο έργων που έπρεπε να γίνουν για το δρόμο Άκτιο- Αμβρακία σε κομμάτι του έργου που είναι στον δρόμο προς Λευκάδα, παρέδωσαν στην κυκλοφορία και εκεί μια νέα παράκαμψη.

Έστω και έτσι καταλαβαίνουμε ότι κάτι κινείται στην κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Ακτίου-Αμβρακία , που η ολοκλήρωση του θα δώσει μια νέα δυναμική στην ευρύτερη περιοχή.

http://www.amvrakikosnews.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.