Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Παραλίγο να φωνάξουμε όλοι «Ναιιιι!» στο Ποτάμι

DSCN8237
Έντονο το θηλυκό στοιχείο στην ατμόσφαιρα χθες στην παρουσίαση του Ποταμιού. Ωραίες παρουσίες γενικά στη αίθουσα και χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε τον Γρηγόρη Ψαριανό ή τον…Αλέξη Τσίπρα(«καλά τα είπε ο Τσίπρας!»,είπε για πλάκα ο Ψαριανός,όταν έκανε ο νεαρός συνονόματος του πρωθυπουργού την παρέμβασή του) μάλλον έκλεψαν τις εντυπώσεις οι κυρίες. Και η κα Φούντα ήταν αδυνατισμένη και μαυρισμένη και η κα Φούντζουλα ήταν όπως την γνωρίσαμε. Αλλά την παράσταση έκλεψε η νεαρά κα Τζίνα Αναστασοπούλου.
Ντυμένη μάλλον σεμνά είχε πάνω της κάτι το πολύ νεανικό και αεράτο ή τουλάχιστον έτσι μας φάνηκε εμάς.Κι αν εμείς υπερβάλουμε σίγουρα έτσι φάνηκε στον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος, όταν δεν τα έχωνε στον Βαρουφάκη,φαινόταν να χαίρεται τη σύνθεση του πάνελ. Ίσως γι’ αυτό παρασύρθηκε αρκετά και για τα δικά του στάνταρντ.Ο ορμητικός βουλευτής είχε βγάλει το ένα παπούτσι κάτω από το τραπέζι και το άλλο οριακά το φορούσε, όπως παρατηρήσαμε.
Η κα Αναστασοπούλου απαντούσε «ισχύει» σε παρατηρήσεις κάποιου μεγαλυτέρου της στο πάνελ, ενώ κάπως αθώα μας είπε «θέλω να ζητήσω μια χάρη από τους συμπολίτες μου, να μην ψηφίσουν με οργή», σίγουρα αφοπλίζοντας πολλά ενάντια επιχειρήματα. Όταν,δε,έφτασε στα θέματα της Υγείας και είπε πως «για την Υγεία θέλω ένα σύστημα…διαφανές», με δυσκολία δεν ακούστηκε κανένα θριαμβευτικό «Ναιιιι!»,που πολύ θα ταίριαζε στην περίπτωση…
Επιτροπή Αλληλεγγύης (Προόδου και Φιλελευθέρων)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.