Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Παρουσίαση προγράμματος ηλεκτρονικής έκδοσης αδειών στο ΤΕΕ

Παρουσίαση προγράμματος ηλεκτρονικής έκδοσης αδειών στο ΤΕΕ

015_7556 015_7564

 

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε εσπερίδα με θέμα: «Παρουσίαση προγράμματος ηλεκτρονικής έκδοσης αδειών» με μεγάλη συμμετοχή Μηχανικών από όλη την Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο ενώ παρευρέθη και η συνάδελφος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κα Νίκη Φούντα.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο κος Ρόκος Κων/νος, Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Αιτωλ/νίας, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία και σπουδαιότητα της εφαρμογής του νέου συστήματος καθώς με αυτή ανοίγεται μια νέα σελίδα στο χώρο της Δόμησης, για την χώρα.
Η εφαρμογή του συστήματος, σύμφωνα με την υπό έκδοση Υπουργική Απόφαση, προβλέπεται να αρχίσει στα τέλη Φεβρουαρίου 2015 ενώ τον ερχόμενο μήνα θα υπάρξει παράλληλη εφαρμογή, του υπάρχοντος συστήματος με το νέο.
Το νέο σύστημα έκδοσης Αδειών Δόμησης υλοποιείται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» στα πλαίσια του έργου «Ανάπτυξη Συστημάτων Δημιουργίας, Διαχείρισης και Ελέγχου της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας των Κτιρίων».
Βασικοί εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι κ.κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Επαγγελματικής Δραστηριότητας του ΤΕΕ, υπεύθυνος του προγράμματος και  Αλεξάνδρα Ματάλα, στέλεχος του ΤΕΕ.

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.