Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Παρουσία Καραπάνου η Γ.Σ. των εργαζομένων στο δήμο Μεσολογγίου

Παρουσία Καραπάνου η Γ.Σ. των εργαζομένων στο δήμο Μεσολογγίου

Karapanos ergazomenoi 1 «Κατά των απολύσεων υπαλλήλων στους δήμους, αλλά υπέρ της αξιολόγησης» τάχθηκε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνοςαπευθύνοντας χαιρετισμό στις εργασίες της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στο δήμο Μεσολογγίου που έγινε σήμερα Τρίτη 30/9 στο Μεσολόγγι.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Μεσολογγίου:

Ο κ. Καραπάνος αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση παραβρέθηκε στη Γ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του δήμου και είχε τη δυνατότητα να ακούσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα γενικά εργασιακά ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό του δήμου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Καραπάνος διατύπωσε τη θέση του, αναφορικά με το θέμα της αξιολόγησης όπως αυτή προαναφέρθηκε και παράλληλα ζήτησε από τους εργαζόμενους να εκτελούν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση του πολίτη.

«Η διοικητική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του δήμου αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή. Για να υπάρξει αποτέλεσμα απαιτείται η συνέργεια του προσωπικού.

Έτσι, για ακόμη μια φορά, μας δόθηκε η δυνατότητα με τους υπαλλήλους του δήμου, να ανταλλάξουμε απόψεις, για την επίτευξη αυτού του στόχου, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει για όλους.

Σύντομα θα υπάρξουν ορατά αποτελέσματα στην απόδοση του δημοτικού έργου.» δήλωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος μετά το τέλος της συνέλευσης.

 Karapanos ergazomenoi

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.