Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Περιοδεία Μοσχολιού

Περιοδεία Μοσχολιού

photo_makrineia

photo_makrineia2

photo_makrineia3

 Την αισιοδοξία του ότι το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών», με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου, θα εκπροσωπείται στη Βουλή, που θα προκύψει, από τις επερχόμενες εκλογές, εξέφρασε ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παύλος Μοσχολιός σε διαδοχικές συναντήσεις, που είχε χθες, Τετάρτη με πολιτικούς του φίλους και κατοίκους της Γαβαλούς και της Ματατράγκας, της Δημοτικής Ενότητας Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου.

Ο κ. Μοσχολιός τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι «η έξοδος της χώρας από την κρίση και η ανάκτηση της πολιτικής και οικονομικής της αυτοδυναμίας, απαιτεί την εφαρμογή ενός Ελληνικού, πατριωτικού σχεδίου, που θα αποτελεί «κτήμα» του Έλληνα και της Ελληνίδας».Μέρος αυτού του σχεδίου αποτελεί η λειτουργία των θεσμών, με τον πολίτη συμμέτοχο και τελικό κριτή, καθώς και η βιώσιμη ανάπτυξη, που θα εδράζεται στην ανασυγκρότηση του παραγωγικού μας ιστού, επενδύοντας στα δικά μας συγκριτικά πλεονεκτήματα.

«Στην προσπάθεια αυτή η Αιτωλοακαρνανία μπορεί και πρέπει να είναι παρούσα, ώστε να κατακτήσει την θέση που της αξίζει στην παραγωγική δραστηριότητα και την οικονομία της χώρας», κατέληξε ο κ. Μοχολιός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.