Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

Ποιοι θα είναι οι νέοι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων

zhh

Ως γνωστόν -και σύμφωνα με τις προβλέψεις του θεσμικού πλαισίου- μεθαύριο Κυριακή θα λάβουν χώρα οι δημαιρεσίες σε δήμους και Περιφέρειες. Θα εκλεγούν δηλαδή τα προεδρεία των νέων δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων και τα µέλη της Οικονοµικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής των δήμων.
Το Προεδρείο αποτελείται από τον πρόεδρο, ο οποίος προέρχεται από την παράταξη της πλειοψηφίας, τον αντιπρόεδρο που προέρχεται από την παράταξη της µείζονος µειοψηφίας και τον Γραµµατέα ο οποίος προέρχεται από τις παρατάξεις της ελάσσονος µειοψηφίας (εν συνόλω) του ∆ηµοτικού Συµβουλίου.
Οι προτάσεις των δημοτικών αρχών για τις θέσεις των επτά προέδρων των δημοτικών συμβουλίων της Αιτωλοακαρνανίας έχουν πλέον γίνει γνωστές και ουσιαστικά πρόκειται για τα πρόσωπα που θα εκλεγούν. Στο Αγρίνιο θα προταθεί ο Κώστας Ρόκος, στο Μεσολόγγι ο Αγαθάγγελος Κότσαλος, στο δήμο Ναυπακτίας ο Γιωργος Σιαμαντάς, στο δήμο Αμφιλοχίας ο Γιώργος Σταμούλης, στο δήμο Θέρμου ο Κώστας Μαραγιάννης, στο δήμο Ακτίου- Βόνιτσας ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούρας και στο δήμο Ξηρομέρου ο Σπύρος Ελευθεράτος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.