Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Ποιοτικά ελληνικά προϊόντα… «φυτρώνουν» στο Σύνταγμα

Ποιοτικά ελληνικά προϊόντα… «φυτρώνουν» στο Σύνταγμα

Ποιοτικά αγροτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα… «φυτρώνουν» στο Σύνταγμα από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου και «ταξιδεύουν» το κοινό σε άλλες διαστάσεις, σε μια προσπάθεια στήριξης της εξωστρέφειας, της ποιότητας και τους πρωτογενούς τομέα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν προϊόντα συνεταιριστικών οργανώσεων με σύγχρονη επιχειρηματική λειτουργία και παρουσία στις αγορές του εξωτερικού, αλλά και μια πλούσια γκάμα ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, όπως ελαιόλαδο, γάλα, μέλι, αλλαντικά, προϊόντα ζωικής αλλά και φυτικής προελεύσεως, μα πάνω απ’ όλα… ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Στην εποχή της κρίσης, η διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ στηρίζοντας πράξεις εξωστρέφειας, συνδιοργανώνει, με τις διακρινόμενες για την πολύχρονη εμπειρία
τους στην εκθεσιακή αγορά EXPO COM – Σοφοκλής Μποτονάκης μία σειρά εκθέσεων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, υπό τον γενικό τίτλο: «Η Ελλάδα των γεύσεων και των παραδόσεων».

Το… σήμα για την εκκίνηση της πρώτης έκθεσης δίνεται την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 και μέχρι τις 29 Ιουνίου στον Εκθεσιακό χώρο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, ενώ οι επισκέπτες από όλη την Αθήνα αλλά και την επαρχία, αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών.
Κύριοι στόχοι της έκθεσης, η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι:

(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.

(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου και η ανύψωση του ηθικού των καταναλωτών μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών, κάτι το οποίο θα αποτελέσει και το κλειδί των ελληνικών εξαγωγών.

(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα – υπηρεσίες μέσω των εκδηλώσεων των επιχειρήσεων, καθώς επίσης και των εκδηλώσεων Φορέων και Αρχών που συμμετέχουν και στηρίζουν την Έκθεση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.