Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Πολλοί οι υποψήφιοι για την ενδεκάδα

Πολλοί οι υποψήφιοι για την ενδεκάδα

Χωρίς δυνατότητα συμμετοχής ο Μπογιοβιτς

Με την εμπλοκή της μη έλευσης της μπλε κάρτας του Μπόγιοβιτς που καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του ολοκληρώθηκε χθες το πρωί η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το σημερινό αγώνα με τη Νίκη Βόλου, με την ομάδα του Αγρινίου να βρίσκεται από το απόγευμα στη θεσσαλική πόλη. Ο Νίκος  Καραγεωγίου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην του τιμωρημένου Γιάνεφ (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών) , του Μελισσά η υπόθεση του οποίου ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει καθώς και του νεοαποκτηθέντα Μπόγιοβιτς που αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή τελικώς δεν θα έχει δυνατότητα συμμετοχής.  Οι άλλοι νεοαποκτηθέντες ,Τζούνιορ  και Αραμπατζής, υπολογίζονται κανονικά από τον έλληνα τεχνικό ο οποίος έχοντας πλέον περισσότερα όπλα στα χέρια του καταστρώνει τα πλάνα του για το επικείμενο δύσκολο ματς.

Ο Ν.Καραγεωργίου (φωτό Δερβίσης)

Η άριστη κατάσταση του Αραμπατζή, η συνεχής βελτίωση του Τζούνιορ στον τομέα της φυσικής κατάστασης είναι στοιχεία που έχουν χαροποιήσει τον κόουτς του Παναιτωλικού ο οποίος ποντάρει επίσης και στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Γ. Πασάς.

Από την άλλη ο καβαλιώτης κόουτς του  Παναιτωλικού στηρίζει πολλά και  στον ποδοσφαιρικό εγωισμό του Καμαρά και θα ήθελε  να δει το σενεγαλέζο άσσο να έχει την  ίδια απόδοση με τον τελευταίο  αγώνα με τον Θρασύβουλο κάτι που  θα ήταν ευχής έργο για τον ίδιο και την ομάδα στην προσπάθεια των αγρινιωτών για να φύγουν από το πανθεσσαλικό με την πολυπόθητη νίκη.

Πολλοί είναι πλέον οι υποψήφιοι  για την ενδεκάδα του αγώνα μιας και οι περισσότερες εναλλακτικές λύσεις που έχει ο Καραγεωργίου στα χέρια του έχουν φέρει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο στον τεχνικό του Παναιτωλικού ο οποίος θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς έντεκα, ως συνηθίζει, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και αφού προηγουμένως έχει σταθμίσει όλα τα δεδομένα.

Με βάση πάντως το πρόσφατο φιλικό αλλά και τις προπονήσεις της  εβδομάδας που προηγήθηκε ο κ. Καραγεωργίου πιθανότατα θα ξεκινήσει  τον Αραμπατζή στο δεξί άκρο της  άμυνας ενώ δεν αποκλείεται να δώσει φανέλα βασικού και στο  Τζούνιορ, την εμπειρία του οποίου υπολογίζει πάρα πολύ ο κόουτς του  Παναιτωλικού.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.