Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Που θα πάει, ποιους θα δει ο Κασαπίδης στο Νομό την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Που θα πάει, ποιους θα δει ο Κασαπίδης στο Νομό την Πέμπτη 9 Ιουνίου

«Θα είναι επίσκεψη ουσίας για τον αγροτικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας» λένε στελέχη της Ν.Δ. για τον ερχομό του Τομεάρχη Αγροτικής Aνάπτυξης του κόμματος Γιώργου Κασαπίδη, την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουνίου.
Ο βουλευτής Κοζάνης θα επισκεφθεί πρότυπες μονάδες αλλά θα έχει και σημαντικές συναντήσεις για να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής αλλά και για τους άλλους κλάδους που σχετίζονται άμεσα με την τοπική οικονομία. Θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Αλιέων στο Μεσολόγγι και θα επισκεφθεί μια πρότυπη τυροκομική μονάδα, ενδεχομένως ένα εργαστήριο επεξεργασίας αυγοτάραχου, ένα συσκευαστήριο ψαριών ιχθυοκαλλιεργειών, μια πρότυπη μονάδα εκτροφής σαλιγκαριών, καλλιέργειες ροδιάς και ένα βιολογικό ελαιοτριβείο.
Στην ατζέντα του τομεάρχη της Ν.Δ. θα είναι τα προβλήματα των ΤΟΕΒ γι’ αυτό με τους προέδρους τους θα έχει συνάντηση στο Νεοχώρι. Παράλληλα θα συναντηθεί με το Επιμελητήριο αλλά θα δώσει ιδιαίτερο βάρος και στο ζήτημα των φωτοβολταϊκών των αγροτών, θα επισκεφθεί μία σχετική μονάδα αλλά και τη ΔΕΗ Αγρινίου για το σκοπό αυτό.
Η επίσκεψή του θα κλείσει με την ομιλία του σε ημερίδα με θέμα το “νέο αναπτυξιακό μοντέλο στον αγροτικό τομέα” που θα λάβει χώρα από την Τ.Ο. Στράτου της Ν.Δ. στις 8:30 στο κοσμικό κέντρο «Το Πέτρινο».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.