Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης θα υλοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΝΗΣΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «Ο ΕΡΜΗΣ»

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ

 

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «Ο ΕΡΜΗΣ», σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ και με τη συμβολή της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος & Νήσων, θα προβεί άμεσα στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης των εργαζομένων σε Επιχειρήσεις μέλη του, τα οποία θα επιδοτηθούν από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1 – 25 του ΟΑΕΔ.

Στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εντάσσονται οι επιχειρήσεις που  επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό  τους, κατέβαλαν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,45%)  για τους εργαζόμενους της επιχείρησής τους για το έτος 2012, απασχολούν από 1 έως 25 εργαζόμενους και δε λαμβάνουν χρηματοδότηση από άλλο φορέα για το πρόγραμμα  κατάρτισης στο οποίο θα συμμετάσχουν

Η κατάρτιση θα γίνει στα αντικείμενα  της ειδικότητας των συμμετεχόντων, με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες  του προσωπικού των επιχειρήσεων. Η διάρκεια του κάθε προγράμματος θα είναι 40 ώρες και ο κάθε εργαζόμενος που θα συμμετάσχει, θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 5 ευρώ ανά ώρα παρακολούθησης.

Οι εργοδότες δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις στο τηλέφωνο 2641031569.

 

Αγρίνιο 25-1-2013
Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων                       Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου                                                                                                     
Β/Δ Ελλάδας & Νήσων

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.