Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Προς άρση επικινδυνότητας δρόμου (αφού πρώτα έπρεπε να περάσει μία 5ετία)

Προς άρση επικινδυνότητας δρόμου (αφού πρώτα έπρεπε να περάσει μία 5ετία)

 Απαιτήθηκε μια πενταετία καταγγελιών και ενεργειών της Κίνησης Πολιτών Καστανούλας για να είναι σε θέση να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα άρσης επικινδυνότητας τμήματος δρόμου λίγο πριν την τοπική κοινότητα Καστανούλας του δήμου Αγρινίου. 

foto 1

foto 2

 Άρση επικινδυνότητας δρόμου  

 (αφού πρώτα έπρεπε να περάσει μία 5ετία)

papadopoulosΓράφει ο Κώστας Παπαδόπουλος 

Απ’ το Μάρτιο του 2010 που δημιουργήθηκε η Κίνηση Πολιτών Καστανούλας και στάλθηκε το πρώτο κατεπείγον έγγραφο – καταγγελία για επικινδυνότητα τμήματος δρόμου λίγο πριν την τοπική κοινότητα Καστανούλας του δήμου Αγρινίου (15η επαρχιακή οδός) μέχρι σήμερα, έχουν περάσει ακριβώς πέντε (5) χρόνια.
Παρά τις συνεχείς ενέργειες και παρά τις – επιπλέον – καταγγελλόμενες κακοτεχνίες ή κι ανυπαρξία έργου στο σημείο αυτό και ευρύτερα κατά μήκος της 15ης επαρχιακής οδού, 7 χιλιόμετρα περίπου, ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ προς όλους τους Ελεγκτικούς Μηχανισμούς και τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, φτάνοντας μέχρι και την ίδια την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (δύο φορές), κανένας έλεγχος δεν έγινε και η κατάσταση του δρόμου παραμένει άκρως επικίνδυνη.
Να σημειωθεί πως, παρά τις διαβεβαιώσεις της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας, κατά καιρούς, πως θα συντηρηθεί το οδόστρωμα, ουδέποτε στα 5 τελευταία χρόνια, βουλώθηκε ούτε μία λακκούβα, ούτε καν η κατεστραμμένη, εδώ και δύο (2) χρόνια περίπου, ενημερωτική πινακίδα αντικαταστάθηκε.
Με τις τελευταίες μας ενέργειες όπως φαίνονται παρακάτω, η κατάσταση παίρνει άλλη τροπή, το έργο θα κατασκευαστεί, ενώ υπάρχει και δικογραφία στην Εισαγγελία   Πρωτοδικών Αγρινίου για όλα τα μέχρι τώρα καταγγελλόμενα.

Σχετικά και ενδεικτικά έγγραφα (πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση)

 

eggrafo 4

eggrafo 1eggrafo 2

eggrafo 3eggrafo 5

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Καπετάν Λαφαζάν

    Που κάνει το πάρτι η Κίνηση Πολιτών Καστανούλας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.