Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Προσλήψεις προσωπικού στο νέο νοσοκομείο, ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος

Προσλήψεις προσωπικού στο νέο νοσοκομείο, ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος

nosokomeio_agrinio_3To διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου με σημερινή του ανακοίνωση χαιρετίζει την έναρξη λειτουργίας του Νέου Νοσοκομείου Αγρινίου. Ωστόσο υπογραμμίζει πως παρά τον σύγχρονο ξενοδοχειακό και τεχνολογικό εξοπλισμό δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες προσλήψεις προσωπικού, σημειώνοντας παράλληλα πως είναι επιτακτική ανάγκη να επανδρωθεί πλήρως με όλες τις ιατρικές ειδικότητες αλλά και με το απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό, αναβαθμίζοντας έτσι τις υπηρεσίες Υγείας στο νομό μας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Συμπληρώθηκαν ήδη δύο περίπου μήνες από την λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου Αγρινίου.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου χαιρετίζει την έναρξη λειτουργίας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος στο οποίο διαχρονικά όλα τα μέλη του συλλόγου μας με τους Προέδρους και τα  Διοικητικά συμβούλια, από τη δεκαετία του ’80 που ξεκίνησαν οι συζητήσεις για δημιουργία νέου Νοσοκομείου συνέβαλλαν τα μέγιστα με τους αγώνες και την προσπάθεια που κατέβαλλαν στο να φτάσουμε στη σημερινή του λειτουργία.
Οραματιστήκαμε ένα σύγχρονο Νοσοκομείο που να καλύπτει όλες τις νοσηλευτικές ανάγκες του Νομού μας, πλήρως εξοπλισμένο.
Δυστυχώς όμως παρά τον σύγχρονο ξενοδοχειακό και τεχνολογικό εξοπλισμό δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες προσλήψεις προσωπικού.
Είναι επιτακτική ανάγκη να επανδρωθεί πλήρως με όλες τις ιατρικές ειδικότητες αλλά και με το απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό, αναβαθμίζοντας έτσι τις υπηρεσίες Υγείας στο νομό μας.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου θα εντείνει τις προσπάθειές του προς αυτή την κατεύθυνση και δηλώνει ότι θα είναι αρωγός στον Αιτωλοακαρνάνα ασθενή αλλά και γενικότερα στην κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Π.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ             Γ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. aeras

    ευτυχως που εχετε τους νοσοκομειακους να τραβανε το καραβι γιατι απο ελευθεροεπαγγελματιες και ικατζιδες εξαφανισμενοι απο παντου …αντε λιγο ο παπαθανασης αν και δεξιος για το γαμωτο… καπου ερχεται που και που…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.