Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Ημιμαραθώνιο αύριο Κυριακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Ημιμαραθώνιο αύριο Κυριακή

Που πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί
MAIL 4Μεγάλη μέρα για τον αθλητισμό η αυριανή Κυριακή 1η Μαρτίου διεξάγεται ο 8ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη μνήμη του μεγάλου Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση.

Η  εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις  11:15 στη Βαριά (Δογρή) και ο τερματισμός στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Η διαρομή ειναι: Βαριά (Δογρή)  – Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο –Παναιτώλιο –Διασταύρωση Παναιτωλίου / Εθνική Οδός – Χαριλάου Τρικούπη.
Για την ομαλή διεξαγωγή του και την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας γνωστοποίησε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα για την Κυριακή 1η Μαρτίου προβλέπεται :
α) Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 10.30΄ έως 12.00΄ στην Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγρίνιο και εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών.
β )Στο τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, από την 7+800 χ/θ (Καινούργιο) έως την 16+000 χ/θ (Βαρειά) από ώρες 10.00΄ έως 13.00΄ σταδιακή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών,
γ) σταδιακή ακινητοποίηση των οχημάτων σε όλο το μήκος της Επαρχιακής οδού Παναιτωλίου – Καινουργίου και την εκτροπή τους μέσω παρακαμπτήριων οδών, από ώρες 10.00΄ – 13.30΄.
δ) απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την 63+750 χ/θ (κόμβο Παναιτωλίου) έως την 67+500 χ/θ (κυκλικό κόμβο Αγρινίου), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα, την εκτροπή της κυκλοφορίας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της ιδίας οδού καθώς και στον υπό κατασκευή παράδρομο της οδού, από ώρες 10.00΄ έως 14.00΄.
ε) απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το μήκος της δημοτικής οδού Χ. Τρικούπη και στις οδούς περιμετρικά της πλατείας Δημοκρατίας από ώρες 10.15΄ έως 14.00΄.
στ) Την απαγόρευση σταθμεύσεων σε όλα τα ανωτέρω τμήματα των οδών από ώρες 07.30΄ έως 14.00΄
Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.
Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.