Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Προτεραιότητα για Παναιτωλικό πρέπει να είναι η τοπική αθλητικογραφία

Προτεραιότητα για Παναιτωλικό πρέπει να είναι η τοπική αθλητικογραφία

…ότι κι αν πρεσβεύει 

50 Ο Παναιτωλικός πέρασε από δύσκολες εποχές και στηρίχτηκε αποκλειστικά και μόνο στον κόσμο του και στην τοπική δημοσιογραφία με όλες τις ατέλειές της, ακόμα και τον επαρχιωτισμό της. Κατόπιν στηρίχτηκε από έναν ιδιοκτήτη ,τον κ. Κωστούλα, και μια διοίκηση που συγκρούστηκαν, έκαναν λάθη, αλλά αναμφισβήτητα ανέβασαν επίπεδο την ομάδα.Σήμερα ο Παναιτωλικός είναι μια διαφορετική οντότητα, πολύ πάνω από το μέσο όρο των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, από το συνδυασμό αξιόπιστης διοίκησης(στα όρια του πρωτόγνωρου για την Ελλάδα) και κόσμου.

Υπάρχει όμως μια μεγάλη δυσαρμονία που οι φανατικοί αναγνώστες των αθλητικών την ξέρουν γιατί πέφτουν πάνω της καθημερινά. Οι ειδήσεις για την ομάδα βγαίνουν σχεδόν αποκλειστικά από τα αθηναϊκά ΜΜΕ. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα λαγωνικά της Αθήνας έχουν το ρεπορτάζ και οι ντόπιοι δημοσιογράφοι τα μαθαίνουν τελευταίοι. Φυσικά άλλες οι πηγές μιας εφημερίδας ή ενός site με 40 και 50 εργαζόμενους και πρόσβαση στους μάνατζερ και άλλη εκείνη ενός “επαρχιώτικου εντύπου”. Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν και οι φίλαθλοι και το αξιολογούν ανάλογα με το αν είναι καλοπροαίρετοι ή όχι. Όμως οι εποχές των παχέων αγελάδων δεν κρατάνε πάντα και στην πρώτη άσχημη συγκυρία πάλι οι ντόπιες δυνάμεις θα κληθούν να σηκώσουν το φορτίο.

Αυτό που υποστηρίζει το agrinionews.gr είναι ότι ο Παναιτωλικός, ως σύλλογος που δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και δεν είναι μόνο επαγγελματισμός, οφείλει να στηρίξει- ακόμα και μεροληπτώντας- την τοπική δημοσιογραφία. Ακόμα και εκείνους τους δημοσιογράφους με τους οποίους δεν τα πάει καλά, έχει συγκρουστεί ή μπορεί αύριο να μπλέξει και δικαστικά. Και ακόμα ειδικότερα εκείνους που έχουν ως μόνη εργασία την αθλητικογραφία. Ότι κι αν λένε, ακόμα και αν είναι απέναντι στη φιλοσοφία της ομάδας. Στη βάση των παραπάνω θέλουμε να στηλιτεύσουμε το γεγονός ότι δύο συνάδελφοι(Παπαϊωάνου και Γραμμένος)δεν έλαβαν μια απλή διευκόλυνση για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους στους εντός έδρας αγώνες. Ο υπέρτατος κριτής είναι ο κόσμος που, όσο και αν τσιμπάει πολλές φορές από κακίες ή προσωπικές κόντρες, ξέρει στο τέλος να κάνει ταμείο.

 

agrinionews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.