Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Πρωτοβουλία Σαλμά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου του δήμου Αγρινίου

Πρωτοβουλία Σαλμά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου του δήμου Αγρινίου

σαλμασΟ βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Επίκουρος καθηγητής κ. Μάριος Σαλμάς, την Δεύτερα 15 Δεκεμβρίου στις 10:15 το πρωί, θα επισκεφθεί το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου.
Ο κ. Σαλμάς, με την Γενική Διευθύντρια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας κ. Φαίη Κοσμοπούλου, θα συναντηθούν με τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο για θέματα Πρόνοιας και Υγείας, κ. Κώστα Καλαντζή, προκειμένου να συζητήσουν την ενίσχυση με φάρμακα του Κοινωνικού Ιατρείου – φαρμακείου του δήμου.
Στις 12:00 το μεσημέρι, θα συναντηθούν με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, στο Μεσολόγγι προκειμένου να συζητηθεί η λειτουργία κοινωνικού φαρμακείου στο Μεσολόγγι από την Μητρόπολη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. giannis

    Οι Ελληνες δεν θέλουν κοινωνικά ιατρεία Σαλμά αλλά την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν τα φάρμακά τους μόνοι τους,γιαυτό στις εκλογές θα στο κόψουν το χαμόγελο.πέρασες και από το υπ.υγείας και έκανες μιά τρύπα στο νερό.

  2. spirakos

    Μεγάλες πρωτοβουλίες πηρέ ο Σαλμάς…Θα συναντηθεί με το Μητροπολίτη να ανοίξει το κοινωνικό φαρμακείο η Μητρόπολή, την μητρόπολη ποιος την συντηρεί? Το υπουργείο? Όχι φυσικά, η Μητρόπολη συντηρείτε από τις εκκλησίες του εκάστοτε Νομού και τις εκκλησίες της συντηρεί το κεράκι του κάθε πιστού. Δεν λέω να μην ιδρυθεί κοινωνικό φαρμακείο αντιθέτως και ιατρείο αν γίνετε γιατί ο κόσμος δεν έχει να πάρει ψωμί, πόσο μάλλον φάρμακα. Αλλά να λέμε και να γράφουμε την αλήθεια ποιος ίδρυσε και ποιος συνεισφέρει στο κάθε κοινωνικό φαρμακείο παντοπωλείο και ότι άλλο είναι αυτό όχι να παίρνει τα εύσημα και τους ψήφους ο κάθε υπουργός με την τσέπη του απλού λαού.

  3. Μπόινγκ

    Συμπέρασμα από τα παραπάνω σχόλια είναι να κλείσει το κοινωνικό ιατρείο μέχρι να ξαναπάει ο μισθός της καθαρίστριας του δημοσίου στα 1700 ευρώ. Αχαχουχααααα! Τρελοκομείον η Ελλάς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.