Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ: Κάλεσμα ενόψει εκλογών

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ: Κάλεσμα ενόψει εκλογών

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα κατέλθει στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου μας στις 25 & 26 Μαΐου 2011, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία μας.
Για πρώτη φορά στην 100χρονη ιστορία του Συλλόγου μας, στις επικείμενες εκλογές οι υποψήφιοι δεν θα εκφραστούν μέσα από ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Την ευθύνη αυτής της εξέλιξης δεν την έχουμε εμείς και πάντως δεν μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά για την ΕΝΟΤΗΤΑ, την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του Συλλόγου μας.
Όλοι εμείς που αναλάβαμε αυτήν την πρωτοβουλία, θέλουμε να καταδείξουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η συνέχεια, η φυσιογνωμία, ο διεκδικητικός ρόλος, ο αγωνιστικός του χαρακτήρας και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον Σύλλογό μας ΄΄ πρότυπο ΄΄ συνδικαλιστικού φορέα πανελλαδικά, δεν μπορούν να διακυβευτούν.
Οι αναλύσεις, οι θέσεις και οι αποφάσεις των Γενικών μας Συνελεύσεων και Συσκέψεων μας εκφράζουν, μας δεσμεύουν και καθορίζουν τον τρόπο που θα πορευτούμε.
Θέλουμε να αναδείξουμε έντονα την Συλλογική προσπάθεια στον αντίποδα των ΄΄ατομικών επιλογών ΄΄ και της ΄΄ προσωποκεντρικής αντίληψης ΄΄ από τη μια μεριά αλλά και στις ΄΄ παραταξιακές ΄΄ εμμονές και τα σύνδρομα ιδεολογικής ΄΄καθαρότητας ΄΄ από την άλλη.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Σας καλούμε στις εκλογές στις 25 & 26 του Μαΐου να στηρίξετε με την συμμετοχή και την ψήφο σας το ψηφοδέλτιο της κίνησης:

΄΄ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΄΄

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην διασφάλιση και επέκταση της συλλογικότητας που:

 Θα υπερασπιστεί και θα διευρύνει την ενδοσυλλογική δημοκρατία στην λήψη των αποφάσεων.
 Θα παλεύει και θα απαιτεί τον σεβασμό στις αποφάσεις.
 Θα αγωνίζεται για την προάσπιση των συμφερόντων των μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων της πόλης μας αλλά και της χώρας.
 Θα αναδείξει τα προβλήματα όλων των κλάδων εμπορικής δραστηριότητας και θα παλέψει για την επίλυσή τους.
 Θα επιζητά και θα πρωτοπορεί για την ισότιμη συνεργασία με τους άλλους τοπικούς, συνδικαλιστικούς, θεσμικούς φορείς, για την προώθηση των ζητημάτων αλλά και την λύση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο μας και όχι μόνο.
 Θα επιδιώξει συμμαχίες με άλλες κοινωνικές ομάδες όπως των μισθωτών, των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών, για την από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων.
 Θα ματώνει, μέσα από τις διαφορετικές προσεγγίσεις, να πετυχαίνει την σύνθεση των απόψεων, με μοναδικό κριτήριο αυτό της προάσπισης των συμφερόντων του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, των μελών του και των συμπολιτών μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ

Συνειδητά σήμερα δεν καταγράφουμε, ούτε περιγράφουμε αυτά που βιώνουμε, μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, γιατί δεν υποτιμούμε ούτε την κρίση σας, ούτε την μνήμη σας.
Η επιβίωσή μας και η συνέχιση της ύπαρξης του κλάδου μας δεν αποτελεί νομοτέλεια.
Δεν μπορεί να μας την υποσχεθεί, πολύ περισσότερο να μας τη χαρίσει κανένας !!
Η αποστασιοποίηση, η περιθωριοποίηση και οι ατομικές επιλογές αποδεδειγμένα δεν οδηγούν πουθενά.
Συμμετέχουμε ενεργά στις διαδικασίες του Συλλόγου μας και στις 27 του Μάη βγαίνουμε όλοι πιο δυνατοί.

Με συναδελφικούς και συνδικαλιστικούς χαιρετισμούς
Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού:

 

KANTE KΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.