Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Πρόσκληση σε χοροεσπερίδα του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Πρόσκληση σε χοροεσπερίδα του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

u03A7u03C9u03C1u03AFu03C2 u03C4u03AFu03C4u03BBu03BF

Πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου:

Αγαπητοί γονείς!

Το νεοεκλεγμένο, ανανεωμένο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σας καλεί να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, όχι σε έκτακτη συνέλευση, ούτε σε κινητοποίηση, αλλά στην ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ μας.

Κι αφού η ελπίδα …ήρθε και όπου να ’ναι θα κάνει την εμφάνισή της και η …ανάπτυξη, ας την υποδεχτούμε απολαμβάνοντας σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν τα παιδιά μας και οι καθηγητές μουσικής του Σχολείου μας.

Λοιπόν: Σάββατο, 7-2-2015 η Σχολική μας Κοινότητα διασκεδάζει. Πού διασκεδάζουμε: Στη φιλόξενη αίθουσα EmileonHall, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δοκιμίου. Τι ώρα διασκεδάζουμε: Από τις 21:00 και όσο …αντέξουμε. Τι θα ξοδέψουμε: 10 ευρώπουλα για τους ενήλικες (τα ποτά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή) και 8 ευρώπουλα για τα παιδιά (θα προσφερθεί δωρεάν αναψυκτικό). Ελπίζουμε να πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο θα διατεθεί για την ενίσχυση της Σχολικής μας Κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Και όπως πάντα: Διοργανώνουμε λαχειοφόρο αγορά με πολλά και πλούσια δώρα για όλους.

Σε κάθε περίπτωση, σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μια όμορφη βραδιά μαζί, γονείς, μαθητές και καθηγητές της Σχολικής μας Κοινότητας. Ξέρουμε να συμμετέχουμε, ξέρουμε να διασκεδάζουμε!

Με τιμή για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας

                           Αλεξόπουλος Γεώργιος              Τσουκάρας Κωνσταντίνος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.