Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

“Πάρε μέρος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου”

imgres

“Πάρε μέρος στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου”, προτρέπει ο δήμος Αγρινίου με ανακοίνωσή του. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου ενόψει της προετοιμασίας των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν  ενεργά στις εκδηλώσεις του Δήμου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς και ελπίδας, για όλες και όλους μας.

Ο Δήμος Αγρινίου  θέλοντας να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα των ημερών, οργανώνει, για δεύτερη χρονιά φέτος, ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δίνει βήμα στους δημιουργικούς, νέους ανθρώπους, έμφαση στις μουσικές εκδηλώσεις και επιζητά τη συμμετοχή  καλλιτεχνών ,συλλόγων, φορέων και εθελοντών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου ενόψει της προετοιμασίας των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν  ενεργά στις εκδηλώσεις του Δήμου.

Για το λόγο αυτό υπάρχει στη διάθεσή σας έντυπη αίτηση που θα πρέπει να συμπληρωθεί, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου,  Δαγκλή 27 (Πρώην Καπναποθήκες Παπαστράτου ) ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου (http://www.cityofagrinio.gr/)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 26410-55655 & 6948404711 κ. Κ.Στάθης  και στο   email  : politismos@agrinio.gr

ΚΑΤΑΛHΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:6/11/2015

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Α

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.