Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021

Πως θα πάει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η Πανδημοτική;

Πως θα πάει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η Πανδημοτική;

Καθώς οι εξελίξεις στην Πανδημοτική Πρωτοβουλία έχουν παγώσει εδώ και αρκετές μέρες, μετά τον καταιγισμό εκατέρωθεν δηλώσεων και από τον επικεφαλής της, κ. Δ. Σταμάτη, αλλά  και από στελέχη της για τη στάση που πρέπει να κρατήσει ο πρώτος, προκύπτει μια έυλογη απορία σε όσους ασχολούνται με τα δημοτικά ζητήματα.

Πως θα μπορέσει η παράταξη να κατέβει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα. Ο τελευταίος που θα έσπευδε να δραστηριοποιηθεί πάνω στο θέμα θα ήταν ο κ. Σταμάτης, καθώς έχει το καθημερινό τρέξιμο των εκλογών που απέχουν δέκα μέρες, ενώ σε μόλις μια εβδομάδα κλείνει επίσημα η προεκλογική περίοδος. Από την άλλη είναι βέβαιο ότι κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει τις τελευταίες μέρες και η κατάσταση παραμένει σε ότι ειπώθηκε μια εβδομάδα πριν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Πανδημοτική Πρωτοβουλία θα πάει ως μια παράταξη όπου τα στελέχη της έχουν αμφισβητήσει ότι ο ηγέτης της μπορεί να εξακολουθήσει να είναι επικεφαλής, ενώ ο τελευταίος έχει καλέσει να αποχωρήσει από την παράταξη όποιος έχει αλλάξει θέση, αποκαλώντας το σχηματισμό “παιδί του”.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα θεωρούν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας θα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα που έχουν γίνει στο Αγρίνιο, εκτός και υπάρξει κάποια επαφή που θα λειτουργήσει ως βαλβίδα αποσυμπίεσης. Κάποιοι λένε ότι αν οι δυο πλευρές δεν επικοινωνήσουν θα γραφτεί ιστορία στα δημοτικά συμβούλια του Αγρινίου τη Δευτέρα…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.